Apasă pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Parfum Oslo

bergamota.jpg
Bergamota
mosc 1.png
Mosc
vanilie 1.png
Vanilie

Oslo, un parfum aromatic, suav, cu note verzi fresh.

Citește mai multMai puțin
Perceptia clientilor
Persistenta
12 ore
1
56% Lemnos
38% Aromatic
18% Condimentat
1
Ofertă specială limitată
110,00 lei (inclusiv TVA) 125,00 lei
Recipient
  • 2 ml
  • 50 ml
  • 100 ml
Disponibil
Cod produs:
245 E50
Love67
Compara0
Adauga la dorinte(8)
PRODUSE CU NOTE OLFACTIVE COMUNE
Descriere

Parfumul Oslo Infinite Love este unul dintre parfumurile unisex ce fac parte din categoria lemnoaselor, persistente si cu o combinatie de note pasionala.

Parfumul cucereste la inceput prin note verzi, fresh, continuand cu mosc si patchouli. Finalul se impregneaza prin note de mosc, vanilie si tutun. Astfel reuseste sa se transforme intr-un parfum perfect pentru sezonul rece, un parfum seducator si magic, dar si cu o persistenta aparte.

Citește mai multMai puțin
Detalii produs
245 E50

Fișa date

Note de varf
bergamot
Note de mijloc
mosc
paciuli
Note baza
mosc
tutun
vanilie
Anotimp
Iarna
Timpul zilei
Seara
Persistenta
12 ore
Siaj
2 m
Recenzii (1)
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Foarte frumos!

Oslo este un parfum oriental-lemnos cu o aromă unisex absolut uimitoare, un parfum amețitor care ne cucerește cu profunzimea și eleganța notelor sale.<br /> Dacă în deschidere ne întâmpină o explozie veselă și reconfortantă de note verzi, secondate de adieri ușor fructate, trecerea către inima parfumului se face în pașii unui dans provocator între acordurile versatile de cedru și paciuli.<br /> Tutunul, moscul și vanilia, notele de bază, conturează cu și mai mare acuratețe profilul acestui parfum unisex, menit să farmece și să incite imaginația.<br /> Oslo este parfumul trăirilor intense, el se dezvoltă cel mai frumos în aerul rece al înserării, când, asemeni unui magician iscusit, ne transpune într-o atmosferă magnetică, în care lumea și timpul par să fi stat pe loc, pentru ca El și Ea să se bucure de povestea vieții lor, cu toată pasiunea, voluptatea și sinceritatea sentimentelor.<br /> În urma parfumului rămâne o adiere cremoasă și dulce, care ne amintește de savoarea mierii și de finețea divină a ambrei.<br /> Oslo este unul dintre cele mai persistente parfumuri și are toate calitățile pentru a deveni următorul parfum preferat: nu e nici dulce și sufocant, nici prea aspru, prea lemnos, nici foarte masculin. Este, în schimb, un parfum bine echilibrat, expresiv, capabil să atragă atenția și să aprindă imaginația.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Ți-a fost util acest comentariu? Da Nu
Clientii care au cumparat acest produs au mai ales si:

Meniu

Setari

Creează un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Autentificare

Creeaza un cont gratuit pentru a utiliza listele de dorinte.

Autentificare