.

Pareri

Parfum Talence

Parfum Talence

Cristina Oană
2019-11-15

Uimitor

Talence se deschide ca un carnaval al aromelor savuroase de pepene galben, ananas, cocos, vată de zahăr, bergamote, mandarine, coacăze și iasomie, arome care amintesc de inocența anilor lipsiți de griji ai copilăriei, ani ai descoperirilor în care totul este nou și absolut uimitor.<br /> Parfumul evoluează, se împlinește pe acordurile plenare ale iasomiei și lăcrămioarelor, însoțite de trandafiri, prune, piersici, pere, nucșoară, chimion, caise, miere, orhidee și fructe roșii, mustind de zeamă parfumată. Viața e un fruct delicios și merită să muști o bucată cât mai mare, să trăiești cu toată plinătatea anilor acest timp al serenității și al iubirilor-unicat.<br /> Tot acest tumult de arome și trăiri, toată această călătorie olfactivă prin tunelul timpului se așează pe o bază de note condescendente, dar pline de subînțelesuri. Ele îmbracă simțurile cu mantia protectoare a siguranței de sine și lasă în urmă efluvii de neuitat. Melanjul profund îmbătător de vanilie cu boabe de tonka, mosc, ambră, caramel, ciocolată și paciuli vorbește despre o maturitate asumată fără lacrimi ori regrete inutile. ''Viața este aici și acum, pentru nimic nu e prea târziu, totul e posibil, îmi iau două perechi de blugi, geaca de piele, mașina, și-am plecat în lume'', asta pare să spună acest parfum-istorie, menit să lase celor din jur impresii de impact iar purtătorului amintiri intense, adânc întipărite în suflet.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No
Parfum Nice

Parfum Nice

Cristina Oană
2019-11-14

Surprinzător

K-099, Nice, nu este deloc așa cum mă așteptam, având în vedere că am testat parfumul inițial și m-au luat durerile de cap. Însă cu replica este altă poveste: am recunoscut aceleași elemente dulci-acrișoare din K-236, Mustique, dar și altceva, mult mai profund, misterios. Într-adevăr, un parfum versatil care se joacă de-a baba-oarba cu imaginația și cu ph-ul fiecăruia.<br /> La primul nas, mi s-a părut foarte proaspăt, acrișor de la mandarină, aromat de la cimbru și licheni, subtil mentolat cu esența reavănă a șofranului. Minunat și unic acest melanj!<br /> Apoi, după ce parfumul a dat de căldura corpului, a devenit dulce, puternic și cremos. Se simt foarte bine notele de crini, orhidee și un ylang ylang voluptos, cu o ușoară tentă balsamică, tentă care uneori nu este pe gustul tuturor. Însă în această compoziție are un rol foarte important, un fel de călăuză, de trecere de la accentele florale, către notele mai tari din bază.<br /> Cam la o jumătate de oră după aplicare, pe pielea mea mirosea ca un aluat de biscuiți, unul din acela aromat și bun de tot, în care nu te-ai zgârcit și-ai pus de toate. Am recunoscut vanilia, tonka și lichenii; ele se simt de la început și însoțesc parfumul în toate stadiile sale, firește, trecute prin filtrul celorlalte arome pe care câteodată le acoperă, alteori le potențează. De exemplu, tonka și lichenii fuzionează foarte frumos cu notele de vîrf și dau acea impresie aerisită, de iarbă proaspăt cosită, de pământ spălat de ploaie, de soare pitit în paharul cu limonadă. Dar ce e fascinant la acest parfum complex, este că în prezența lui nu te plictisești. Latura proaspătă este doar o parte a personalității sale, fiindcă în timp evoluează surprinzător către o cu totul altă fațetă a sa, una profundă, lemnoasă, afumată, întunecată ca o noapte fără lună. Recunosc că această a doua fațetă a sa mă atrage mai mult, tocmai pentru că în combinație cu ph-ul meu nu se simte așa de pregnant, nu-mi dă migrene și fiori de groază. Nu-mi taie calea un bau-bau, ci mai degrabă un drăcușor de-o șchioapă, un cabotin pus pe farse, de ale cărui șotii te amuzi, cu gura până la urechi. <br /> Puținor parfumuri le reușește acest abracadabra olfactiv!<br /> Siajul este mare, se simte la mai mult de o lungime de braț, deci mare atenție la dozaj. Pesistența este mare, zi de toamnă până-n seară. De purtat când e mai frig afară, te transformă într-o apariție, oriunde te-ai duce.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No
Parfum Dresden

Parfum Dresden

Cristina Oană
2019-11-14

Aromatic

Dresden este un parfum masculin clasic cu înclinație retro, un blend aromatic-verde, proaspăt condimentat cu note lemnoase care se potrivesc de minune unui bărbat modern și matur, cu o aură unică de șarm și disticție. <br /> Parfumul se deschide cu note proaspete de măr, grapefruit, lavandă, mentă, busuioc și cimbru, un mix verde extrem de plăcut și aromat, care continuă în aceeași notă fresh, cu un adaos de salvie, cuișoare, iasomie, garoafe și mușcate. <br /> De fapt, mărul verde, lavanda, mușcatele și salvia se simt cel mai puternic, ele constituie inima parfumului, un lait-motiv care se repetă atunci când toate celelalte acorduri se potolesc pe piele. Rămâne acest amestec foarte reușit, revigorant precum un duș rece, în mare parte datorită și valurilor mentolate care apar și dispar printre straturile de paciuli și vetiver. Notele de brad, cedru și santal de la final întregesc tabloul cu o tușă un pic amăruie, un pic afumată, foarte la modă, deși parfumul pare a fi construit ca un tribut adus anilor 90. <br /> Seamănă mult cu un after-shave de calitate și dă bine pe obrazul proaspăt bărbierit. Se menține pe piele în jur de 8 ore, fără să se schimbe prea mult, și deși este listat ca un parfum de primăvară, mie mi se pare o alegere bună în orice anotimp, atunci când ai nevoie de un boost de energie pentru o zi bună.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No
REFILL "ON THE GO"

REFILL "ON THE GO"

Cristina Oană
2019-11-09

De ajutor!

O fi el mic, dar cât de eficient s-a dovedit, mai ales atunci când voiam să port după mine aroma preferată, dar fără să car în geantă ditamai sticla de parfum! Se folosește foarte ușor, iar parfumul din recipient poate ajunge chiar și o săptămână, cu aplicări zilnice.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No
NOIR parfum elegant pentru barbati

NOIR parfum elegant pentru barbati

Cristina Oană
2019-11-05

Misterios

Un parfum puternic, de iarnă, cu un miros deosebit.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No