.

Pareri

Cosenza parfum office pentru femei

Cosenza parfum office pentru femei

Cristina Oană
2019-09-16

Special

Dacă sunteți în căutarea unei esențe diferite și persistente, la Infinite Love o veți regăsi fără îndoială în aroma inconfundabilă a parfumului Cosenza.<br /> Cu alura lui puternică, gurmandă și senzuală, Cosenza promite să ne condimenteze serile speciale de toamnă și de iarnă, când vom avea nevoie de opulența notelor sale cu totul speciale. <br /> K-114, Cosenza este unul dintre cele mai deosebite parfumuri pe care le-am testat până acum de la Infinite Love, și pot spune cu toată convingerea că nu este o aromă pe care să o poți uita prea ușor, nici dacă ai vrea! Ce m-a uimit de la bun început a fost nota foarte pronunțată de cocos, simțită de la prima aplicare, urmată imediat de esența unor smochine zdrobite la un loc cu frunze și tulpină, și amestecate la un loc cu ghimbirul piperat care m-a urmărit până și-n vis, chiar și a doua zi. De fiecare dată când inspiram, aveam această impresie neobișnuită, de rece uscat, dulce-mentolat, fixată nemilos de cerul gurii. Probabil combinația expusă mai sus a fost de vină, mai ales că parfumul începe în forță, cu ghimbir, piper și cardamom și nu te lasă deloc să îți tragi sufletul, căci te acaparează rând pe rând și toate la un loc, florile de bujor, gardenie și portocal, laolaltă cu notele pregnante ce cocos, destul de realist redate, dar care se suprapun parcă prea mult peste delicatețea florilor albe.<br /> Cosenza pare a avea atribute vindecătoare: după ce se mai liniștește avalanșa năucitoare de la început, începe să se simtă un santal frumos mirositor, ambra elegantă dar și moscul ridicat la puterea a patra. Acest parfum este ca o declarație de independență, ca o provocare, dar la fel de bine te poți baza pe el, atunci când ai nevoie de suport, într-o zi mai mohorâtă. <br /> Categoric, este un parfum pentru femeile cutezătoare, puternice, sigure pe ele. La fel de categoric, Cosenza nu e genul care să trimită în jur bezele diafane și adieri delicate, și nu-l ''ajută'' în sensul ăsta nici siajul amețitor, nici persistența necruțătoare. Aroma lui ți se va lipi de piele și te va însoți a la long, cu tot dușul de seară!<br /> Prin urmare, dacă vă doriți un parfum nu doar persistent, ci de-a dreptul atomic, Cosenza este alegerea perfectă! Atenție, însă, căci aplicat mai mult decât trebuie, devine greu de purtat și de suportat, prea apăsător, provocator de migrene, iar asta ar fi păcat...

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No
Madrid

Madrid

Roxana
2019-09-15

Excelent!

Sunt placut impresionata de acest parfum. Are o calitate foarte buna, persista chiar si pana a doua zi, miroase exact ca Alien. Nu ma asteptam sa ma surprinda atat de placut.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No
Le Mans

Le Mans

Cristina Oană
2019-09-13

Citric

Le Mans face parte din categoria aromelor lemnos-condimentate și este un parfum sport, de zi, cu note citrice, marine și condimentate care-l fac să fie foarte îndrăgit și purtabil. <br /> Parfumul se deschide cu o explozie aerată de aldehide însoțite de portocale, mandarine și note marine. Prospețimea acestor note citrice prezente la început o vom regăsi pe piele toată ziua și în toate stadiile parfumului. Deși notele de top nu sunt făcute să dureze, ele au potențiatori și în notele de mijloc, neroli, cât și în cele de bază, vetiverul. Modul cum sunt ele orchestrate este impresionant: inima parfumului aparține acordurilor proaspăt-condimentate de neroli, piper și cedru care nu vin decât să completeze cu tărie începutul vioi și efervescent și să confirme senzația că tocmai ai tras în piept o gură maaaare de aer rece iar acum te simți în stare să cucerești nu doar linia de finish, ci și întreaga zare. <br /> După ce te-a purtat pe aripile sale fresh-condimentate ba pe un pisc înzăpezit, ba pe coama unui val, după ce te-a aruncat în brațele sărate ale brizei la sfințit, după ce te-a răcorit în undele unui râu alpin ori te-a rătăcit prin pădurile de cedru, parfumul te învăluie cu toată căldura de care sunt în stare notele balsamice și condimentate din bază. Întreaga aventură olfactivă se potolește în acorduri savuroase de tonka, vetiver și vanilie, acompaniate de rășina elemi, ambră și mosc alb. <br /> Rezultă un parfum echilibrat și elegant care induce o plăcută stare relaxare. Le Mans este parfumul bărbatului sportiv, misterios dar nu și distant, o fire jovială aflată mereu în mișcare și cu gândul către următorul munte de cucerit. <br /> Siajul și persistența sunt demne de luat în seamă, întocmai pentru că este nevoie ca ele să țină pasul cu setea de orizont liber și vânt din pupa a purtătorului acestui parfum.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No
Milano for women

Milano for women

Ane B.
2019-09-13

Stiti cumva cand mai primiti?

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No
Parfum original BRUGES pentru femei

Parfum original BRUGES pentru femei

Cristina Oană
2019-09-13

Deosebit

Cu aroma sa plăcută și interesantă, Bruges promite să vă însoțească zi de zi, acasă ori la birou, la o serată sau la plimbare, complimentând atât o ținută casual, cât și una mai elegantă. Este un parfum al stărilor de bine, el emană bună dispoziție, încredere, feminitate și veselie, stări pe care le oferă cu generozitate și de care este foarte lesne să devii dependent.<br /> Bruges se deschide cu note fructate, delicioase și efervescente de bergamotă, zmeură, căpșune, pere, mandarine și portocale, dar și cu o notă absolut surpinzătoare de calona. Calona este un compus sintetic care sugerează mirosul de aer curat, de lumină și de fructe apoase, cum este pepenele. O întâlnim în parfumurile cu tentă marină iar în parfumul Bruges vine să ne dea binețe la modul cel mai vioi și mai proaspăt cu putință.<br /> Aromele de mijloc scot în evidență un buchet frumos și pastelat de bujori, datura, flori de portocal și mai multe sortimente de iasomie cu miros fin și rotund. Deși nu apare listat printre note, se simte uneori și o adiere ușoară de trandafir, probabil și pentru că tot acest buchet cypre-fructat este atât de tandru învăluit în accentele bogate ale notelor de bază. Ele vin să adauge parfumului noi dimensiuni, păcălesc, iată, nasul și subliniază, dacă mai era nevoie, personalitatea versatilă și ludică a compoziției.<br /> Paciuli-ul, moscul alb, ambroxanul, cedrul, notele de mușchi dar și vanilia se reunesc într-un blend inconfundabil, cu o mare porție de rafinament și eleganță, iar siajul greu și persistența îndelungată sunt ale două mari atuuri ale parfumului Bruges.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No