Topul parfumurilor unisex pe care să le încerci în 2019

parfumuri unisex

Dacă ai simțit vreodată mirosul unui parfum purtat de un bărbat și te-ai gândit că ai putea să îl porți și tu,  este pentru că, cel mai probabil, era unul unisex, puternic și cu o forță de atracție foarte mare.

Atemporale, extravagante și cu siguranță originale și ieșite din tipare, parfumurile unisex sunt o alegere inspirată dacă vrei o schimbare. Ele nu sunt convenționale și reușesc să rămână ușoare și delicate, astfel încât să nu încline balanța în favoarea unor arome pe care le asociezi deseori ca fiind specifice unuia dintre genuri. 

Noi ți-am pregătit cele mai râvnite parfumuri care pot să fie purtate atât de bărbați, cât și de femei și care se adaptează în funcție de ph-ul pielii și oferă o experiență unică pentru fiecare persoană în parte.

Citește în continuare care sunt cele mai râvnite parfumuri unisex best seller ale anului 2019, cât și părerile noastre despre ele:

(more…)

Ce spun bloggerii tăi preferați despre parfumurile Infinite Love?

pareri despre parfumuri infinite love

Infinite Love e despre esențe moderne și persistente la prețuri accesibile. Asta pentru că noi spunem că esența pe care o folosești te definește, și nu sticla, eticheta sau prețul. Și sunt de acord, pe lângă clienții fericiți, și cei din blogosfera iubitorilor de parfumuri!

O parte din bloggerii tăi preferați de beauty au testat parfumurile Infinite Love și au adus recenzii de mare ajutor când vrei să-ți achiziționezi o esență nouă. Află ce parfumuri Infinite Love sunt printre favoritele bloggerilor și ce îți recomandă!

(more…)

Ce parfumuri ți se potrivesc în funcție de zodie?

parfumuri femei in functie de zodie

La fel cum temperamentul unei femei este definit prin excelență de parfumul pe care îl poartă, personalitatea acesteia este influențată de zodia în care s-a născut. Astrele pot dicta preferințele personale, astfel că, în funcție de zodie, femeile tind spre anumite esențe și arome, unele mai fine, altele mai tari, dar întotdeauna în concordanță cu personalitatea acestora.

În continuare, îți vom povesti care este cea mai potrivită esență de parfum pentru tine, în funcție de zodia în care ești născută. Ce spui, crezi că îți vom ghici preferatul?

Iată în continuare o listă de parfumuri pentru femei, în funcție de zodie:

(more…)

Ce fel de parfum ți se potrivește în funcție de personalitate și vârstă

parfumuri-pentru-orice-personalitate-si-varsta

La fel ca fiecare femeie, și tu ai un caracter unic. Și ce mod mai frumos și mai feminin de a-l pune în evidență decât printr-un parfum semnătură, care să vorbească despre trăsăturile tale principale cu fiecare puf?

Dar ce fel de parfum ți se potrivește cel mai bine? Fie că ești o fire sociabilă, o tipă mereu pusă pe distracție, sau, din contră, o personalitate introvertită sau femeia puternică de afaceri, în acest articol vei găsi parfumul perfect pentru fiecare tipologie, dar și ce esențe să porți în funcție de fiecare categorie de vârstă.

La final ți-am pregătit un quiz care să te ajute să îți alegi parfumul în funcție de personalitate și de preferințe.

(more…)

Top 20+ parfumuri sexy pentru femei care înnebunesc bărbații

cele mai sexy parfumuri pentru femei

Sexy, feminină și atrăgătoare ca un magnet pentru privirile bărbaților – așa ar dori să fie orice femeie în majoritatea timpului. Și unele femei chiar reușesc. Pe lângă o ținută feminină, ele știu că secretul seducției stă nu în haine sau machiaj, ci într-un parfum irezistibil care le conferă încredere și senzualitate.

Dacă vrei să fii și tu asemenea lor, descoperă în continuare o listă cu topul celor mai bune parfumuri pentru femei care înnebunesc bărbații! Află ce mirosuri sunt cele mai ademenitoare pentru orice bărbat și descoperă diverse exemple de parfumuri, pentru ca tu să alegi cum să-l cucerești.

(more…)

Parfumurile Replică vs Fake: Care este cea mai bună alternativă la original?

parfumurile-replica-vs-fake

Dacă iubești parfumurile, pe lângă cele originale, sigur te-ai întâlnit cu denumirile de parfum replică și parfum fake. Din nefericire, cei doi termeni sunt destul de confundați și produc diverse controverse, motiv pentru care mulți dintre noi ajungem să nu fim pe deplin mulțumiți de produsul ales.

În acest articol îți punem la dispoziție informații utile despre ce este un parfum original, o replică, un fake, dar și un parfum tester, ca să te ajutăm să faci clar diferența dintre cele patru variante, să cântărești în cunoștință de cauză toate caracteristicele fiecărui parfum, ca preț, calitate sau etichetă, iar în final, să fii un cumpărător informat și fericit.

(more…)

Ce parfumuri pentru bărbați se potrivesc în funcție de zodie?

parfumuri in functie de zodie pentru barbati

Dacă personalitatea unui bărbat este determinată de zodia în care s-a născut, parfumul pe care îl poartă îl ajută să se evidențieze și să stârnească admirație în orice împrejurare sau situație s-ar afla.

Astrele pot dicta preferințele personale în materie de esențe, uneori acestea fiind mai puternice, alteori mai suave, dar întotdeauna în concordanță cu personalitatea ta.

Îți recomandăm cele mai râvnite parfumuri în funcție de zodii astfel încât căutarea nu numai să fie plăcută, dar și revelatoare. Personalitatea joacă un rol esențial în alegerea parfumurilor, așa că în această situație să te lași dus de val nu este o idee rea deloc.

Ți-am pregătit o listă de parfumuri pentru bărbați, în funcție de zodie:

(more…)

Cum îți alegi parfumul potrivit în funcție de ocazie, ca să te pui în valoare indiferent de situație și locul în care mergi

parfumuri-potrivite-pentru-orice-ocazie

Parfumul pe care îl porți e la fel de important ca stilul vestimentar. Fie că mergi la un interviu pentru jobul dorit, ieși la o întâlnire romantică sau cu prietenii la cină, există un parfum potrivit pentru fiecare ocazie, care să te pună în valoare cel mai bine.

Nu e nimic nou în faptul că mirosul este unul din simțurile care trezește cele mai puternice emoții. Dacă alegi aroma perfectă pentru un anumit moment, poți afișa exact imaginea dorită și transmite impresia pe care vrei ca oamenii să și-o amintească despre tine.

Ca să-ți dăm o mână de ajutor, ți-am pregătit o listă cu cele mai potrivite parfumuri de femei în funcție de ocazie, ca tu să-ți alegi ușor aroma care să vorbească la momentul oportun pentru și despre tine!

(more…)

Top 15+ cele mai bune parfumuri pentru bărbați în vara lui 2019

Cele mai bune parfumuri barbatesti de vara in 2017

Sezonul de vară este în toi, și ai vrea ca ieșirile la terasă, mare sau munte să nu se mai termine. Pe lângă crema de protecție solară și atitudinea șarmantă cu care te-ai înarmat, nu trebuie să uiți de cel mai important accesoriu: parfumul bărbătesc.

Te pregătești să mergi la o întâlnire sau la o petrecere? Vrei să fii în centrul atenției, să ai un aer misterios sau să îți scoți în evidență latura ta atletică? Adaugă un plus de farmec ținutei tale cu cel mai bun parfum de bărbați de vară care îți subliniază calitățile!

(more…)

Top 15 parfumuri dulci pentru femei, delicioase în orice sezon

top-cele-mai-dulci-parfumuri-femei

Parfumurile dulci: o mare îmbietoare de arome feminine, care te înconjoară cu mirosuri puternice de dulciuri, printre care se strecoară și note subtile de arome orientale sau compozițiile delicate de flori și fructe.

Doar un puf și vei atrage prin senzualitate și eleganță deplină.

Dacă adori esențele delicioase și persistente, ți-am pregătit topul celor mai bune parfumuri dulci pentru femei, atât de dulci încât îți vine să le mănânci. Sunt potrivite atât în sezonul rece, dar și în cel cald, așa că alege-ți unul pentru fiecare ținută!

(more…)