.

K-229 - Nara - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

31% OUD
31% TAMAIE
31% CANEPA
Persistenta
12 ore
1
Perceptia clientilor

82% Balsamic
81% Fum
55% Oud
1

Parfum Nara

Lemnos Aromatic

95,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Dacă sunteți în căutarea unei esențe care să vă încălzească serile de iarnă, atunci K-229, Nara, va fi alegerea perfectă.

Potrivit pentru ea, cât și pentru el, Nara vă va cuceri încă de la început cu notele sale aromatice verzi, lemnoase, îmbinate armonios cu acorduri de tutun și cafea, pe o bază uluitoare de oud și tămâie.

Siajul mare și persistența ridicată fac din Nara un parfum de neuitat.

 

K-229-50
Note de varf
Canepa
Note de mijloc
Tutun, Cafea
Note baza
lemn
tamaie
Anotimp
Iarna
Timpul zilei
Seara
Pentru
ea
el
Persistenta
12 ore
Siaj
2 m
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Achizitie verificata

Magic

Seamănă bine cu B.A. , deși nu are chiar aceeași complexitate imediat ce e pulverizat, dar la cateva minute dupa aplicare si dupa ce începe sa se așeze , aduce mult, poti sa spui ca e B.A. In final, mirosul e al unui parfum de calitate, nicidecum a unei replici proaste sau diluat. O să-l mai supun la teste, e clar. Pentru ca ador B.A. , ma bucur ca l-am gasit la voi. Asta fiind prima impresie, la cald.<br /> Livrarea rapida, mulțumesc pentru cadou si pentru eșantioane. ❤️ Buna treaba cu pen-urile, sper sa fie disponibile la cat mai multe parfumuri. <br /> Nu e un parfum pentru toate gusturile, e mai mult o stare... nu poate fi purtat oricând si in orice situație. Are ceva...magic , as spune...parca nu ar aparține acestei lumi...si cam asa ma face sa ma simt de cate ori il port. Il port si ma poarta pe culmi înalte, imediat ce ma învăluie. Ma amețește in cel mai plăcut mod posibil, creând dependentă. Cel mai intens am simtit tămâia, intr-o maniera plăcuta. Nu cred ca are o cale de mijloc, ori il iubești, ori il urăști. Au trecut mai bine de 12h de cand l-am aplicat si încă se simte. Nu recomand blind buy, se intelege de ce. :)

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Multumit

Vă mulțumesc pt că ați fost prompți.e pt prima oară când îl comand acest parfum.miroase chiar foarte bine și în primul rând persista !<br /> Mulțumesc !

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Uimitor

Tămâie și rășini fenomenale, note verzi și lemnoase cu efect reconfortant, cânepă, cafea și tutun de calitate, un oud lemnos-moscat, cald și îmbietor, toate cuprinse în K-229, Nara, acest parfum rafinat, absolut uimitor.<br /> Cumva, mirosul lui - cel puțin în notele de vârf - îmi amintește de K-101, Melissa (Magie Noire, Lancome). Au același ton ierbos întunecat, dar nu malefic, ci doar misterios și pătrunzător. Nara este însă mult mai cald și mai dulce, mai aromat, poate și datorită plusului de cafea și de oud.<br /> Parfumul se deschide cu note verzi, chiar acrișoare, combinate cu tonuri cameleonice de cannabis. Recunosc că nu sunt familiarizată cu mirosul de cannabis, dar dacă e ca în acest parfum, atunci să tot fie! Mie mi se pare așa, o notă distinctă, un pic acidă, medicinală și ierboasă; de nu miroase în acest fel, vreau să mă corectați.<br /> Dacă în acel moment parfumul poate părea aspru și înțepător, nu avem prea mult de așteptat, fiindcă senzația este rapid atenuată de un miros balsamic, puternic și plăcut, cel de oud, care se așterne precum un nor maiestuos și aduce parfumul pe calea cea bună.<br /> Se simt bine de tot rășinile, ele pulsează la unison cu tabacul și cafeaua, încât e lesne să asociezi acest miros luxos cu o stare de pace trăită în liniștea unei încăperi cu aer intim, luminată de umbra flăcărilor din șemineul în care troznesc lemne de esență nobilă, ce degajă un parfum atât de năucitor, că îl simți ca și parte activă a întregului aparat respirator!<br /> Finalul parfumului este acaparat de tămâie, urmată de pecetea vie a acelui oud resimțit încă de la primele acorduri.<br /> Am observat ceva straniu la acest parfum: purtat în casă, în încăperi calde, el se îmblânzește și parcă te cuprinde tandru cu esența lui uleioasă și nobilă, te dezarmează și te relaxează, te ademenește în mrejele lui, te joacă pe degete și te cucerește cu tangoul aromelor sale fabuloase.<br /> La exterior, însă, la temperaturile de acum, mi se pare că se transformă în ceva radical, total diferit, straniu dar tot frumos, cu tonuri aspre resimțite în cerul gurii, ca un fel de tinctură amară. Are ceva taninos, o idee de lemn umed fumegând sau de frunze descompuse (mie-mi place acest miros, culmea!).<br /> Siajul este mare, persistența e de vis. Atenție, fiind un parfum foooarte puternic, s-ar putea ca al treilea puf să fie deja prea mult. În fine, chestiune de gusturi. Pe pielea mea, cele două pufuri care m-au însoțit toată după-amiaza, au persistat chiar și după dușul de seară.<br /> De purtat...când și unde vrei, atâta timp cât îl dozezi cu măsură și-l asortezi cu starea de spirit potrivită. Deși este un parfum prețios, pretențios, el nu este copleșitor, nu e genul care să dea junghiuri în stomac și după care să aerisești încăperea. Nu e prădător, nu acaparează teritoriul, dar lasă în urma lui, mmm, o dâră incredibil de sexy și de amețitoare!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0