.

K-228 - Nancy - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

19% Ananas
19% Mosc
18% Piper
Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

81% Mosc
77% Dulce
64% Lemnos
1

Parfum Nancy

Oriental Lemnos

95,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

 Parfumul Infinite Love Nancy, este un parfum unisex, perfect pentru cuplurile care vor sa imparta aceeasi sticla de parfum.

 Nancy este un parfum oriental ce cucereste inimile pasionatilor de esente inca de la prima aplicare, datorita combinatiei de ananas si piper roz.

 Este accesoriul perfect pentru evenimentele speciale ce au loc vara.

K-228-50
Note de varf
ananas
zambila
Note de mijloc
iasomie
piper
stanjenel
Note baza
ambra
mosc
paciuli
vanilie
vetiver
Anotimp
Vara
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
el
Persistenta
9 ore
Siaj
1 m
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

Seducător

K-228, Nancy, este un parfum oriental unisex, opulent și pasional, potrivit cuplurilor care sunt în căutarea unei semnături olfactive comune, însă cu totul ieșită din tipare. <br /> Nancy are capacitatea de a oferi această unicitate, datorită accentelor sale florale, feminine și delicate, condimentate cu balsamurile și cu notele gurmande, aromatice și lemnoase care-l fac să fie iubit de ambii parteneri, deopotrivă. <br /> Zambila și ananasul se împletesc într-un melanj seducător cu iasomia, piperul roz și stânjenelul și aprind imaginația cu acordurile dramantice de mosc, vetiver, paciuli, ambră și vanilie. <br /> Nancy este o aromă inedită și prețioasă care are darul de a se face una cu pielea și de a rămâne acolo ore întregi, pulsând subtil și lăsând în urma sa adieri captivante și îmbietoare, când dulci și zemoase, când lemnoase și misterioase. <br /> Siajul enorm și longevitatea mare îl califică în sfera parfumurilor-statement, greu de uitat și ușor de remarcat. Potrivit atât sezonului cald, cât și zilelor lungi și reci de toamnă și de iarnă, Nancy se va dovedi a fi alegerea ideală pentru cei interesați de aventură dar și de o aromă intensă și persistentă.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0