.

.

Cod: K-228

Parfum Nancy

95 Lei
Recipient
  • 50 ml
  • 100 ml
Cantitate

19% Ananas
19% Mosc
18% Piper
Persistenta
9 ore
1

 Parfumul Infinite Love Nancy, este un parfum unisex, perfect pentru cuplurile care vor sa imparta aceeasi sticla de parfum.

 Nancy este un parfum oriental ce cucereste inimile pasionatilor de esente inca de la prima aplicare, datorita combinatiei de ananas si piper roz.

 Este accesoriul perfect pentru evenimentele speciale ce au loc vara.

K-228

Fisa tehnica

Note de varf
ananas
Note de varf
zambila
Note de mijloc
iasomie
Note de mijloc
piper
Note de mijloc
stanjenel
Note baza
ambra
Note baza
mosc
Note baza
paciuli
Note baza
vanilie
Note baza
vetiver
Anotimp
Vara
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Seducător

K-228, Nancy, este un parfum oriental unisex, opulent și pasional, potrivit cuplurilor care sunt în căutarea unei semnături olfactive comune, însă cu totul ieșită din tipare. <br /> Nancy are capacitatea de a oferi această unicitate, datorită accentelor sale florale, feminine și delicate, condimentate cu balsamurile și cu notele gurmande, aromatice și lemnoase care-l fac să fie iubit de ambii parteneri, deopotrivă. <br /> Zambila și ananasul se împletesc într-un melanj seducător cu iasomia, piperul roz și stânjenelul și aprind imaginația cu acordurile dramantice de mosc, vetiver, paciuli, ambră și vanilie. <br /> Nancy este o aromă inedită și prețioasă care are darul de a se face una cu pielea și de a rămâne acolo ore întregi, pulsând subtil și lăsând în urma sa adieri captivante și îmbietoare, când dulci și zemoase, când lemnoase și misterioase. <br /> Siajul enorm și longevitatea mare îl califică în sfera parfumurilor-statement, greu de uitat și ușor de remarcat. Potrivit atât sezonului cald, cât și zilelor lungi și reci de toamnă și de iarnă, Nancy se va dovedi a fi alegerea ideală pentru cei interesați de aventură dar și de o aromă intensă și persistentă.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No