.

.

Cod: K-230

Parfum Sendai

95 Lei
Recipient
  • 50 ml
  • 100 ml
Cantitate

20% BUJOR
20% LICHI
20% PIERSICA
Persistenta
6 ore
1

Cu aroma sa proaspătă, floral-fructată Sendai se clasifică în topul de succes al parfumurilor unisex. Acest parfum sofisticat și persistent se potrivește cuplurilor romantice de aventurieri îndrăgostiți de vară și de soare.

Bergamota, litchi și piersica deschid compoziția care se continuă floral, cu un bujor, iasomie și floare de portocal, așezate pe o bază masculină lemnoasă, de mosc și de mușchi de pădure. Rezultă un parfum de zi cu note antagonice ying-yang care se împart la doi, apoi se unesc într-o comuniune cu totul aparte.

K-230

Fisa tehnica

Note de varf
bergamot
Note de varf
lichi
Note de varf
piersica
Note de mijloc
bujor
Note de mijloc
iasomie
Note de mijloc
portocale
Note baza
mosc
Note baza
muschi
Anotimp
Vara
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Superb

K-230, Sendai, este un parfum floral-fructat, ușor acidulat, viu, dulce și foarte lesne de pus la suflet. Cu parfumul său romantic și sofisticat, Sendai cucerește cu ușurință atât inima ei, cât și a lui, căci este listat ca fiind un parfum unisex. Mie, totuși, mi se pare puțin cam prea dulce și floral, însă probabil că pe pielea cu ph mai acid a unui bărbat, Sendai își dezvaluie alt fel de valențe, pe care pielea delicată a unei doamne nu le poate dezvolta. Până la urmă, totul se rezumă la gusturi și la dorința de a transmite un mesaj, prin intermediul aromei alese.<br /> Sendai se deschide fructat, cu bergamote, litchi și piersici, note proaspete și neutre care fac subtil trecerea către inima florală, alcătuită dintr-un bujor roz, delicat parfumat, iasomia și floarea de portocal, cu aroma lor distinctă, elegantă, atemporală. Parfumul este așezat pe o bază masculină, lemnoasă, cu accente puternice de mușchi și de mosc. El realizează un echilibru reușit între cele două laturi ale sale, masculin și feminin, pe care le combină într-un acord floral-fructat-lemnos dulce și rafinat, potrivit zilelor în care vreți să vă plimbați mână în mână, cu soarelele strâns într-o picătură de parfum.<br /> Siajul și persistența sunt foarte bune, eu l-am simțit pe piele fără probleme, de la o zi la alta și mi-a plăcut cum s-a metamorfozat, cu trecerea orelor. Nu este un parfum liniar: l-am simțit când blând, ca o mângâiere, când efervescent și ușor amărui, datorită bergamotei și florilor de portocal, când fructat, când puternic aromat de la moscul prezent în bază. În final, a rămas o adiere dulce-florală care m-a cucerit în totalitate. Prin urmare, dacă doriți să împărțiți o aromă proaspătă, luminoasă, optimistă și romantică, Sendai ar putea fi o alegere nu doar potrivită, ci și foarte inspirată!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No