.

K-099 - Nice - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

22% vanilie
21% sofran
19% crin
Persistenta
12 ore
1
Perceptia clientilor

99% Dulce
92% Vanilie
89% Condimentat
1

Parfum Nice

Note: Oriental  Floral

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

O combinație plină de mister cu mandarină, șofran și cimbru , care crează nota de vârf a parfumului Infinite Love Nice.

Cele mai fine arome de orhidee, ylang-ylang și crin sunt notele de mijloc, iar notele finale sunt constituite din vanilie și trandafir.

Un parfum minunat  pe care îl putem folosi în serile de toamnă.

K-099-50
Note de varf
cimbru
mandarin
sofran
Note de mijloc
crin
orhidee
ylang-ylang
Note baza
tonka
trandafir
vanilie
Anotimp
Toamna
Timpul zilei
Seara
Persistenta
12 ore
Siaj
2 +
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews

Superb!

Foarte incantata sunt atat de miros, cat si de rezistenta si siaj. Daca il pulverizez in par, miros chiar si a doua zi.<br /> Recomand Infinite love! Produse de calitate! ❤️

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Super!!!

Imi place enorm, persista toata ziua , toata lumeama intreaba cu ce te-ai dat? Ma declar supermultumita de acest parfum , este sexy, usor dulce , persistent si urmatorul pe lista este k211♡♡♡♡

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

super

eu am cumparat parfumul de la magazinul din mall braila.Este super,rezista mai mult de 12 ore.Va recomand sa cumparati parfumurile infinite love cu toata increderea.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Surprinzător

K-099, Nice, nu este deloc așa cum mă așteptam, având în vedere că am testat parfumul inițial și m-au luat durerile de cap. Însă cu replica este altă poveste: am recunoscut aceleași elemente dulci-acrișoare din K-236, Mustique, dar și altceva, mult mai profund, misterios. Într-adevăr, un parfum versatil care se joacă de-a baba-oarba cu imaginația și cu ph-ul fiecăruia.<br /> La primul nas, mi s-a părut foarte proaspăt, acrișor de la mandarină, aromat de la cimbru și licheni, subtil mentolat cu esența reavănă a șofranului. Minunat și unic acest melanj!<br /> Apoi, după ce parfumul a dat de căldura corpului, a devenit dulce, puternic și cremos. Se simt foarte bine notele de crini, orhidee și un ylang ylang voluptos, cu o ușoară tentă balsamică, tentă care uneori nu este pe gustul tuturor. Însă în această compoziție are un rol foarte important, un fel de călăuză, de trecere de la accentele florale, către notele mai tari din bază.<br /> Cam la o jumătate de oră după aplicare, pe pielea mea mirosea ca un aluat de biscuiți, unul din acela aromat și bun de tot, în care nu te-ai zgârcit și-ai pus de toate. Am recunoscut vanilia, tonka și lichenii; ele se simt de la început și însoțesc parfumul în toate stadiile sale, firește, trecute prin filtrul celorlalte arome pe care câteodată le acoperă, alteori le potențează. De exemplu, tonka și lichenii fuzionează foarte frumos cu notele de vîrf și dau acea impresie aerisită, de iarbă proaspăt cosită, de pământ spălat de ploaie, de soare pitit în paharul cu limonadă. Dar ce e fascinant la acest parfum complex, este că în prezența lui nu te plictisești. Latura proaspătă este doar o parte a personalității sale, fiindcă în timp evoluează surprinzător către o cu totul altă fațetă a sa, una profundă, lemnoasă, afumată, întunecată ca o noapte fără lună. Recunosc că această a doua fațetă a sa mă atrage mai mult, tocmai pentru că în combinație cu ph-ul meu nu se simte așa de pregnant, nu-mi dă migrene și fiori de groază. Nu-mi taie calea un bau-bau, ci mai degrabă un drăcușor de-o șchioapă, un cabotin pus pe farse, de ale cărui șotii te amuzi, cu gura până la urechi. <br /> Puținor parfumuri le reușește acest abracadabra olfactiv!<br /> Siajul este mare, se simte la mai mult de o lungime de braț, deci mare atenție la dozaj. Pesistența este mare, zi de toamnă până-n seară. De purtat când e mai frig afară, te transformă într-o apariție, oriunde te-ai duce.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0