.

K-530 - Las Vegas - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

30% miere
21% smeura
18% jasmin
Persistenta
12 ore
1
Perceptia clientilor

72% Flori
62% Dulce
47% Miere
1

Parfum Las Vegas

Note: Floral Fructat

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Parfumul Infinite Love Las Vegas

O combinaţie magnifică de zmeură cu lămâie, creând un parfum floral cu note de mijloc de iasomie şi gardenie.

Parfumul gentil al portocalului lasă loc mierii delicioase, care în combinaţie cu moscul persistent se potriveşte zilelor romantice de toamnă.

K-530-50
Note de varf
lamaie
zmeura
Note de mijloc
gardenie
iasomie
portocale
Note baza
ambra
miere
paciuli
Anotimp
Toamna
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Persistenta
12 ore
Siaj
2 m
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Un parfum deosebit

K-530 Las Vegas este un parfum din categoria floral-fructatelor, dulce și jucăuș, exact ca și personalitatea efervescentă a celei care-l alege drept parfum-semnătură.<br /> Las Vegas se deschide cu un melanj vesel de lămâie, zmeură și floare de neroli ce asigură un start agreabil și scoate în evidență frumusețea luminoasă a notelor de inimă, invadate de mireasma intensă și cremoasă a florilor albe. Iasomia, gardenia și floarea de portocal se completează și își trimit fiecare jerbele parfumate, lăsând pe piele un siaj încântător, evidențiat de subtonul cald și confortabil din bază.<br /> Finalul aparține acordurilor dulci de ambră și miere, echilibrate de paciuli care oferă parfumului un anumit stil, imposibil de confundat.<br /> Deși per total Las Vegas este un parfum dulce, acest fapt nu-i alterează aura elegantă. Mierea nu este scoasă în evidență cu agresivitate, ci este în armonie cu rafinamentul florilor albe și cu notele citrice, revigorante. Mai degrabă zmeura este aceea care rămâne imprimată pe piele și pe haine ore întregi, secondată de tenta afumată a paciuli-ului, dar și de altceva indescriptibil, gurmand și savuros.<br /> În mod clar, Las Vegas este un parfum care te scoate din anonimat! Siajul și persistența sunt foarte bune, parfumul se pretează mai mult unor ținute de seară, elegante. Își păstrează calitățile și își etalează frumusețea în răcoarea serii ori a sezoanelor mai reci, atunci când învăluie purtătoarea într-un numb strălucitor, fascinant.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Recomand

Sincer nu ma asteptam sa miroase asa de bine ,desi am si originalul am vrut sa vad asemanarea din ele da mirosul e putin asemanator imi place foarte mult.O sa mai comand si alte parfumuri .Multumesc infinitelove

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0