.

K-090 - Verona - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

26% afine
24% vanilie
15% portocala
Persistenta
12 ore
1
Perceptia clientilor

98% Citrice
67% Fructat
49% Vanilie
1

Parfum Verona

Note: Floral Fructat

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Infinite Love Verona este combinatia perfecte dintre notele fructate si cele florale. 

O aroma usoara si usor purtabila in orice moment al zilei, datorita concentratiei potrivite de note. 

Parfumul Verona are o persistenta de pana la 12h si se va integra perfect in orice tinuta.

K-090-50
Note de varf
bergamot
coacaze
grapefruit
mandarin
portocale
Note de mijloc
caisa
crin
iasomie
lacramioare
trandafir
Note baza
ambra
cedru
mosc
tonka
vanilie
Anotimp
Vara
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Persistenta
12 ore
Siaj
2 +
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Achizitie verificata

Superb

Desi nu am avut personal amor amor doar il simteam in permanenta pe o colega..<br /> Este1-1 se transpune superb pe piele..la inceput tinde sa fie dulce...apoi se aseaza atat de frumos si soav pe piele..desii nu va asteptati sa se simta de la en metrii ..si numele celui original este amor..asa si verona se simte de aproae..placut elegant..multumesc prima comanda si sunt..super multumita!!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Aromatic

K-090, Verona, este un parfum floral-fructat de zi, cu miros tineresc și îmbătător, o adevărată licoare magică dedicată femeilor pasionale și îndrăznețe care nu se tem să iubească ori să-și dezvăluie latura sensibilă a personalității.<br /> Parfumul se deschide cu note verzi, înălțătoare și pline de viață, printre care se remarcă din start mirosul efervescent de coacăze, menit să echilibreze avalanșa veselă de mandarine și portocale. Acest trio ludic este completat de nuanțele citric-amărui oferite de grapefruit și bergamotă, condimentate subtil cu aroma călduroasă de cassia, un văr apropiat al scorțișoarei.<br /> Debutul surprinzător al parfumului Verona lasă loc unui nucleu aromatic deasupra căruia tronează solemn și impunător trandafirul, frumos redat printre corolele parfumate ale florilor albe. Crinul adaugă buchetului un miros profund, voluptos, lăcrămioarele îl înconjoară cu un nimb vioi înmiresmat, iar iasomia cea dulce și senzuală întregește inima parfumului cu aroma ei seducătoare și ultrafeminină.<br /> Rafinamentul și persistența sunt oferite de notele de bază. Moscul și cedrul se împletesc prin însăși natura lor duală dar complementară, tot așa cum și boabele de tonka fac casă bună cu ambra în această compoziție romantică, afrodisiacă.<br /> Peste toate notele predomină acordurile gurmande și delicioase de vanilie, care duc cu gândul către vremea inocentă a copilăriei și care fac din Verona un parfum al iubirii și fericirii.<br /> Este parfumul-cameleon care cuprinde în esența lui prețioasă o multitudine de stari și de trăiri unice, perfecte și neașteptate, ca însăși viața.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Bun

Îl am, îmi place, dar nu ştiu cum şi în ce fel, eu îl asemãn cu Graz, K-221. Aşa dã pe pielea mea! Am o fiolã micuţã de Graz şi un flacon de 8 ml, de Verona, cu fiecare am parfumat câte o încheietură. Parcă Graz e mai dulce, mai pudrat, mai potrivit pentru iarnă. Pe Verona l-aş purta mai în primăvară. Sunt mulțumită de siajul şi de persistenţa ambelor parfumuri despre care am vorbit, nota 10!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0