.

K-031 - Venezia - Infinite Love - 50ml


Persistenta
12 ore
1
Perceptia clientilor

90% Floral
70% Fructat
50% Dulce
1

Parfum Venezia

Note: Floral Fructat

80,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Parfumul Venezia surprinde cu ale sale note de varf reprezentate de iasomie, pere si pepene galben. 

Datorita aceste combinatii speciale, parfumul Venezia este perfect pentru zilele de primavara, fiind potrivit oricarei femei.

K-031-50
Note de varf
bergamot
magnolie
mandarin
para
pepene
piersica
Note de mijloc
frezie
iasomie
lacramioare
orhidee
prune
trandafir
tuberoza
violeta
Note baza
cedru
mosc
mure
vanilie
Anotimp
Primavara
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Persistenta
12 ore
Siaj
2 +
Rated 4.96 on the scale 1 - 5 based on 7 customer reviews

recenzie J'Adore

abia l-am luat azi. dau 4 stele la calitate, pana ma conving de toate calitatile acestuia. aroma este ok, astept sa se pastreze pe toata durata.<br /> multumesc si succes.<br /> fetele de la cora lujer sunt super dragute<br />

A fost util acest review? Da Nu

Un parfum minunat

Un parfum minunat, persistă undeva la 8 ore pe pielea mea pe haine mai mult,nu am cuvinte ,sunt super mulțumită,il recomand din suflet

A fost util acest review? Da Nu

Uimitor

Cu siaj și persistență peste medie și un buchet floral bogat, domoloit de citrice și împlinit cu acordurile clasice de cedru și mosc, K-031, Venezia, cucerește inimile prin eleganța, prospețimea și mai ales, versatilitatea care fac din el un parfum ușor de adaptat oricărei situații. <br /> Venezia debutează cu note suculente, delicioase, de pere, prune, pepene și piersici bine coapte, însuflețite de mireasma clară a bergamotelor și mandarinelor, și întregite de adierile luminoase ale magnoliilor. <br /> Acest început luxuriant se metamorfozează progresiv într-o grădină imaginară, scăldată de soarele vesel de mai, sub razele căruia înfloresc la un loc, ca o explozie exuberantă, tufe de iasomie, tuberoze, frezii, orhidee, violete, lăcrămioare delicate și trandafiri, toate în acord perfect, un complot florat zemos și optimist, în plasa căruia cazi de bunăvoie și cu toată dragostea. <br /> Armonia notelor de vanilie, mosc, cedru și mure desăvârșesc această creație, desprinsă parcă din curcubeu și-i dau un caracter special, nu foarte profund, ci mai degrabă ludic, dar nu în sens copilăresc; este un parfum al maturității asumate, dar nu și al lipsei de energie sau al blazării. <br /> Femeia care îl adoptă, îl poartă ca pe o extensie a sufletului său pur, împăcat cu Binele și Răul din povestea vieții ei, despre care este conștientă că nu trebuie tratată mereu prea în serios și că uneori, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să râzi cu poftă și cu nonșalanță în fața norilor negri de la orizont.

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Adore, clasic si rafinat

Adore, clasic si rafinat, foarte multumita, persistent si 1 la 1

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Ador

A fost primul parfum de la Infinite Love, deci de el mă simt cel mai mult legată sufleteşte! Prima recenzie de pe pagina Infinite pentru el a fost. Un parfum al veseliei şi gingăşiei, al primăverii, luminii şi al vieţii, o rapsodie a miresmelor perfect înfăptuită de parfumieri! Felicitări! <br /> Am parfumat o eşarfă de mătase astă-primăvară cu el şi se simte şi acum, deci da, merită un loc de cinste în colecția mea Infinite Love.

A fost util acest review? Da Nu

Recomandari

  • PARFUMURI BARBATI
  • PARFUMURI FEMEI
0
0