.

K-185 - Sorrento - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

28% coacaze
26% vanilie
16% patchouli
Persistenta
12 ore
1
Perceptia clientilor

98% Vanilie
68% Aromatic
62% Verde
1

Parfum Sorrento

Note: Fructat

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Sucul înmiresmat de coacăze creează nota de vârf a parfumului Infinite Love Sorrento,

Un parfum fructat minunat pentru serile de toamnă în care poate răspundem cu ”Da”...

Note de mijloc cu frezie și trandafir ne duc cu gandul la aromele dulci de vanilie și paciuli care continuă jocul aromelor și constituie nota de bază. 

K-185-50
Note de varf
coacaze
Note de mijloc
frezie
trandafir
Note baza
paciuli
vanilie
Anotimp
Toamna
Timpul zilei
Seara
Pentru
ea
Persistenta
12 ore
Siaj
2 +
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Puternic, seducator

Preferatul meu!Cel mai persistent si puternic!<br /> Indraznesc sa spun ca este mai puternic decat corespondentul lui si nu o data am fost intrebata ce parfum folosesc.Nu este chiar fresh, este picant si apoi ramane o nota dulce.cred ca l am cumparat de 5 ori pana acum.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Un parfum deosebit

K-185, Sorrento este un parfum floral de damă, cu un miros puternic și interesant în care predomină notele de trandafir, de vanilie și de lemn. <br /> Debutul său este energic, verde-aromat, scăldat în prospețimea coacăzelor, fructe și frunze, ce oferă suport elegantelor note de inimă, frezia și trandafirul. Cu toate că apare listată printre ingrediente, mi se pare totuși că frezia este oarecum acoperită de parfumul pregnant al trandafirului, care acaparează cu lăcomie podiumul notelor. <br /> Nu mi se pare acel trandafir drăgălaș, suav, de prințesă, ci mai degrabă unul tămâios, impunător. <br /> Dacă Othello ar fi fost o floare, fix de acest trandafir ar fi fost întruchipat: insinuant, nonșalant, acaparator, puternic, pământiu și misterios. Un trandafir-zmeu, gălăgios și irezistibil, susținut de o ariergardă la fel de îndrăzneață: vanilie, paciuli, note lemnoase și ambroxan. <br /> Vanilia nu doar că îl susține, dar este în osmoză totală cu trandafirul, rezultând un miros dulce și intens care face ca parfumul să fie mult mai plăcut, mai abordabil. Vanilia este, dacă vreți, Desdemona sau Frumoasa care îmblânzește aparențele și rupe vraja Bestiei. Deși se sacrifică pe acest altar de preț, scopul îi este atins, ea strălucind cu finețe și distincție printre celelalte ingrediente. <br /> Spre final își fac apariția notele de lemn, note care îmi amintesc de smirnă, chiar și de tămâie. Și mai este ceva, un ''ceva'' pe care nu doar eu l-am sesizat: apar și niște note boozy, parcă se simte un miros de vin roșu, din acela, ''de buturugă''. Este izul pe care îl lasă în cerul gurii și apoi iese prin piele, după ce ai băut din acest vin rubiniu, puternic alcoolizat și tare aromat. <br /> Deși nu mă dau în vânt după notele de vin, recunosc că aici sunt frumos redate și îndulcite cât trebuie de acest minunat șerbet de trandafiri cu vanilie care încheie armonios compoziția, în compania acordurilor fumurii de paciuli și în asprimea ușor animalică a ambroxanului.<br /> Astfel, Sorrento devine parfumul asociat stărilor de serenitate și de contemplare, dar și momentelor în care îți dorești o aromă care să te scoată în evidență așa cum ești: feminină, puternică, hotărâtă, romantică, femeia-copil cu spirit veșnic tânăr și jucăuș.<br /> Siajul greu și persistența enormă fac din acest parfum alegerea ideală pentru a înfrumuseța atmosfera fiecărei zile din acest sezon nehotărât, de toamnă extrem de târzie sau de iarnă blândă, cu porniri primăvăratice.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0