.

K-237 - Sofia - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

25% Gardenie
24% Tuberoza
18% Iasomie
Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

95% Flori
26% Tuberoza
19% Animalic
1

Parfum Sofia

Oriental Floral

95,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Parfumul Infinite Love Sofia este un parfum oriental - floral de damă, cu note de vârf condimentate cu piper roz, rubarbă și coriandru peste care se așterne un melanj luxuriant de flori albe, cremoase și pudrate.

Notele de vetiver, opoponax, ambră, tămâie și piele oferă personalitate și persistență acestui parfum potrivit zilelor de vară și de toamnă, cât și evenimentelor speciale din viața oricărei femei.

K-237-50
Note de varf
coriandru
piper
rabarbar
Note de mijloc
gardenie
garoafa
iasomie
tamaie
tuberoza
Note baza
ambra
pielarie
vetiver
Anotimp
Primavara
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Persistenta
9 ore
Siaj
1 m
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews

Sunt foarte multumita si profund impresionata! Am primit coletul a doua zi si surpriza mare, cand l-am deschis, am gasit si cateva cadouri superbe... Multumesc frumos!!! Deja am comandat si pt. mama mea, care era la mine cand am primit pachetul....

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Copia perfecta a originalului

A intrat de curând in marea mea colecție de parfumuri! Miroase așa de bine , persista multă vreme, are un siaj bun, e un parfum de primăvara , vara, îl ador, nu regret ca l-am achiziționat! Nu este un miros comun, nu îl are toată lumea, vi-l recomand!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Uimitor

O noutate și o surpriză plăcută este și ultima apariție din portofoliul Infinite Love, K-237, Sofia, un parfum oriental, înnobilat de atingerea luxuriantă a florilor albe.<br /> <br /> Pentru mine, să descopăr acest parfum a constituit o experiență olfactivă cu totul specială, pentru că aroma lui mi-a indus aproape imediat o stare de calm, de bine, mi s-a părut cumva familiar, de parcă l-aș fi purtat dintotdeauna. Am avut norocul să ne asortăm și cred că va deveni unul dintre preferatele mele, fiindcă iubesc florile albe și apreciez finețea parfumui lor.<br /> <br /> Cel mai mult m-au surprins notele de vârf, condimentate cu piper roz, coriandru și rubarbă. Iată, spre bucuria mea, încep să descopăr rubarba în multe parfumuri și constat că este o notă tot mai folosită în parfumerie. Reamintesc celor care îndrăgesc această notă, alte două parfumuri de la Infinite Love care conțin rubarbă, K-236 și K-108. Ea dă parfumului acea tentă de dulceață aromată și acrișoară, crocantă, perfectă pentru acordurile de început ale oricărei compoziții fresh. Toată această combinație de condimente îi oferă parfumului un boost de vivacitate necesar pe lângă tuberozele, gardeniile, iasomia, lăcrămioarele și garoafele prezente în inima parfumului. O inimă pulsând alb și delicat, în acordurile cremoase, pudrate și elegante ale unei grădini a plăcerilor pe care o simți îmbrățișându-te la fiecare mișcare.<br /> <br /> Notele de bază constituie și ele o surpriză, la fel de plăcută: vetiver, opoponax, ambră, tămâie și piele, note cu foarte multă personalitate, unele chiar greu de stăpânit. Numai că aici, ele s-au îngemănat perfect cu acea inimă albă și nu au nimic nepotrivit printre delicatețea florilor, ba pot spune că le completează foarte frumos, oferindu-le o profunzime unică fără de care acea grădină a plăcerilor ar fi fost doar o amintire de scurtă durată.<br /> <br /> Îl văd ca fiind un parfum nu doar safe, ci și bine realizat, cu un miros rafinat și curat, memorabil, un parfum al vremurilor fericite. Merge cu brio purtat la evenimente deosebite, poate chiar și de către o mireasă, pe a cărei ținută se va așeza impecabil și va transmite mesajul potrivit.<br /> <br /> Înflorește pe piele mai degrabă ziua, sub razele calde ale soarelui. Siajul este mare, proiectează ca o aură diafană în jur iar persistența este de invidiat. Deși este un parfum alb, el te va însoți toată ziua cu norii săi fin pudrați și catifelați.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

K237

Sunt placut impresionata de acest parfum deosebit, are o calitate foarte buna, persista toata ziua. Merita achizitionat.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0