.Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

45% Dulce
31% Floral
10% Lemnos
1

Parfum Nova

Floral

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

  Parfumul Nova Infinite Love combina note din intreaga lume pentru a oferi un parfum de dama special, tuturor celor care doresc sa evadeze din cotidian. 

  Baza senzuala este create din note de cedru , vanilie si mosc alb, pe cand mijlocul combina note de tuberoza si iasmina. 

  Dar de cucerit te va cuceri bergamota , inca de la prima aplicare, facand parte din notele de varf.

  Este un parfum potrivit femeilor elegante, sophisticate, care vor un accesoriu invizibil dar de remarcat, pentru orice tinuta.

K-246-50
Note de varf
bergamot
portocale
Note de mijloc
iasomie
tuberoza
Note baza
cedru
mosc
vanilie
Anotimp
Primavara
Timpul zilei
Zi
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Superb

Parfumul este superb! Persista si miroase demential.

A fost util acest review? Da Nu

Minunat!

Dacă vă numărați printre iubitorii tuberozelor, atunci sigur veți îndrăgi parfumul K-246 Andria, fiindcă aroma îmbătătoare a acestor flori vă va însoți de la prima și până la ultima adiere. Elegant și deloc discret, K-246 se deschide cu mirosul florilor de portocal, însoțite de parfumul luxuriant al tuberozelor.<br /> Bergamotele neutralizează din efectul lor ușor narcotic, oferind un ton jovial și versatil, absolut necesar în acest buchet de flori albe ce continuă să ne inunde și acapareze simțurile la fiecare pas.<br /> Inima parfumului păstrează aceeași notă dulce și indolică, pentru că în K-246 tuberozele sunt, fără îndoială, reginele balului. Lipsite de orice urmă de sfială, ele își dispută locul cuvenit lângă iasomie, una dintre cele mai senzuale note cu care se lucrează în parfumerie.<br /> Însă acest parfum nu este doar despre iasomie sau doar despre tuberoză, ci despre o frumoasă și reușită alianță întru desfătare, impresie susținută și de modul cum evoluează parfumul până la final.<br /> După ce se mai potolește concertul pasional al florilor albe, putem simți aroma ușor masculină a cedrului, și odată cu el, a unei suave adieri de mosc alb. Însă dintre toate acordurile de bază, se deosebește dintre toate o frumoasă, caldă și cremoasă vanilie, în căutarea căreia îți tot vine să adulmeci picurii parfumați de pe încheietura mâinii.<br /> Notele de final par învăluite într-o aură dulce, ca de polen, în orice caz, un ”ceva” legat de miere. Acest ”ceva” îmi amintește de K-211 Colombia dar și de K-222 Beirut, parfumuri care au vanilie și miere în compoziție.<br /> Dar noutatea lui K-246 o reprezintă jocul magnific al tuberozelor, începutul fructat și tropical, chiar și tenta de bubble gum pe care am simțit-o la primul spray. Impresia generală este aceea a unui parfum confortabil, vesel și floral, surprinzător de persistent, perfect pentru zi, de purtat la o ținută de birou sau mai elegantă.

A fost util acest review? Da Nu

Recomandari

  • PARFUMURI BARBATI
  • PARFUMURI FEMEI
0
0