.

K-211 - Colombia - Infinite Love - 50 ml

Clientii au votat

27% miere
14% paciuli
13% caramel
Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

97% Miere
88% Dulce
61% Citric
1

Parfum Colombia

Note: Floral

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Parfumul Colombia Infinite Love este un parfum fructat pentru dama, fiind recomanda a fi purtat toamna si chiar iarna.

Infinite Love Colombia este potrivit acelor doamne si domnisoare care doresc un parfum floral, dulce cu o persistenta buna. 

Parfumul Colombia este un parfum conturat de note precum miere, paciuli si ceara de albine.

K-211-50
Note de varf
mandarin
portocale
Note de mijloc
gardenie
iasomie
miere
piersica
portocale
Note baza
caramel
miere
paciuli
Anotimp
Toamna
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Persistenta
9 ore
Siaj
2 m
Rated 4.95 on the scale 1 - 5 based on 5 customer reviews

Ador parfumul

Îmi place foarte mult cum miroase se aseamănă cu originalul dacă ar și persista mai mult ar fi perfect . L-aș recumpăra

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Excelent

Un dulce pe care il vroiam, miroare foarte bine.<br /> Nu il pot compara cu originalul pt ca eu am Scandal by night nu Scandal, insa sunt foarte multumita de acesta.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Cel mai tare parfum, il ador!!!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Deosebit, sexy, intrigant!

Recenzie pentru K211, Colombia<br /> <br /> Misterios, intrigant, rafinat, acestea ar fi doar puținele epitete cu care am putea caracteriza noul parfum de la Infinite Love. <br /> Creat special pentru a sparge tipare, a isca rumoare și controverse, K211, Colombia, se deschide surprinzător, cu note dulci de caramel și de mandarină bine coaptă, zemoasă. După primele minute vine rândul mierii să intre în scenă, o miere pe care o putem regăsi uneori în compoziția biscuiților de calitate, și care întregește prima impresie, aceea de aromă festivă.<br /> De altfel, K211 este un parfum care se dezvoltă cel mai bine în sezonul rece, când i se poate simți adevărata forță interioară.<br /> Pentru primele cinci minute de la prima aplicare ai această senzație, de warm and cozy, dar apoi, nebunie! Cea mai neașteptată nebunie! Pentru că, da, aici nu avem de-a face cu o simplă bombonică delicioasă și colorată, ci cu o adevărată bombă olfactivă, mustind de flori albe și de paciuli! Gardenia și iasomia se întrec în a te învălui și năuci, așa cum numai florile albe au puterea de a face. Se împletesc acestea două, până când simți că ai fost prins iremediabil într-o magie din care nici măcar nu mai vrei să scapi vreodată.<br /> Iar când credeai că mai bine de atât chiar nu există, apare spre final Mărețul Paciuli!<br /> A fost gândită foarte strategic prezența lui în această compoziție, căci el nu vine să intoxice, ca în alte parfumuri, ci doar atât, cât să domolească avalanșa de note pline și savuroase.<br /> Acest paciuli grandios, pe care îl îndrăgesc atât de mult, are rolul de a lăsa un drydown fin și luxos. După mine, el este adevărata lovitură de maestru a acestui parfum, "ceva" - ul menit să scoată creația din anonimatul numeroaselor creații dulci, zăhăroase.<br /> Astfel, încep să înțeleg că și numele parfumului original, cât și al parfumului-replică, au fost cât se poate de bine alese, ele evocând spiritul rebel, de "sangre caliente".<br /> Colombia este un parfum pentru femeile dezinhibate, care se cunosc foarte bine și care știu ce vor și cum să obțină ceea ce vor. <br /> Scandalos, da, căci mireasma lui te invită să vii cât mai aproape de purtătoare, să adulmeci cu nesaț din dulceața cremoasă și intrigantă a licorii. El scoate deci la iveală latura obraznică și jucăușă din fiecare femeie, expune senzualitatea, dă încredere și potențează feminitatea celei care l-a ales.<br /> Persistența sa este destul de mare, în jur de nouă ore, siajul este foarte bine gândit, să te invite cât mai aproape, deci totul este "tricky" la acest parfum.<br /> "Nimic din ceea ce simți și vezi nu este adevărat", pare să fie motto-ul care ar trebui să însoțească acest parfum, care, deși relativ nou pe piață, promite să devină o adevărată legendă a vremurilor sale.<br /> Iar nouă, iubitoarelor sale, chiar ne place acest Scandal!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Ma declar multumita

Fara doar si poate se aseamana cu Scandal, raportul calitate pret fiind excelent. Mirosul nu este la fel de complex, dar nu ma deranjeaza acest aspect. Sunt foarte multumita. Multumesc Infinite Love!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0