.

K-079 - Champs-Elysees - Infinite Love - 50ml


Persistenta
6 ore
1
Perceptia clientilor

88% Mosc
72% Paciuli
56% Vanilie
1

Parfum Champs-Elysees

Note: Floral

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Șansa îți surâde într-o zi de toamnă când folosești parfumul Infinite Love Champs Elysee, când te cuprind aromele de vanilie și iasomie.

O combinație aromată ce se potrivește cu aroma de stânjenel din nota de mijloc.

Parfumul este întregit de mosc, cea mai senzuală componentă a acestuia. 

K-079-50
Note de varf
iasomie
vanilie
Note de mijloc
stanjenel
Note baza
mosc
Anotimp
Toamna
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Persistenta
6 ore
Siaj
1 m
Rated 4.88 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews
Achizitie verificata

Bun

E placut, destul de fresh doar ca nu prea persista. Siaj slab. Nu cunosc originalul deci nu stiu cat de bine se aseamana.

A fost util acest review? Da Nu

Fenomenal

Nu știu de ce este trecuta persistenta doar la 6 ore și siajul la 1/2 de metru pentru că este unul dintre cele mai persistente parfumuri , fresh și feminin . Persistă de dimineață până seara , pe haine câteva zile și se simte dacă intri Intr o încăpere . Întoarce capete ! Recomand cu încredere !

A fost util acest review? Da Nu

Un parfum deosebit

K-079, Champs-Elysees, este un parfum chypre-floral, tineresc și rafinat care debordează de note luminoase, încântătoare, Champs-Elysees ne întâmpină cu un piper roz citric-picant, perfect asortat iasomiei și irișilor care ne surâd din inima parfumului.<br /> Notele de bază întregesc imaginea optimistă, cu arome de vanilie, paciuli și mosc alb, o triadă care răspândește în jur efuvii de energie pozitivă și o stare de bine, atât de necesară pentru a face față zilelor de toamnă, din ce în ce mai scurte și întunecate. <br /> Tenta citrică oferită de piperul roz se potrivește perfect cu moscul alb dar și cu acel paciuli aparte care aduce cu el un iz de lemn, de iarbă și de fum; nu e un paciuli care să atenueze celelalte note, ci ne oferă în acest context olfactiv o latură a sa mai puțin conflictuală, blândă chiar, dar la fel de sofisticată și de senzuală. Champs-Elysees, un parfum de nota 10!

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Delicat si viu

Un parfum ca o odă adusă bucuriei de a fi şi a tinereții! Ca şi cum te-ai trezi dintr-o lungă boală, ai deschide geamul şi ai întâmpina frumoasa zi de aprilie cu un strigăt din toată inima: te iubesc, viață! Ce şansã extraordinară să fiu aici şi acum, şi să te respir prin toţi porii! Asta îmi evocă mie acest parfum, joie de vivre, asta pe lângă finețea sa de parizian cu nasul pe sus, perfect conştient de valoarea obârşiei sale. <br /> Je l'aime, et ma fille aussi elle l'aime, même si elle est trés petite...<br /> Am un flacon de 8 ml, voi lua şi unul de 50 de ml, căci merită! <br /> Update: deşi am observat că este listat ca având un siaj foarte mic, mie nu mi se pare deloc aşa! E adevărat, parfumurile fresh sunt mult mai puțin persistente, însă nu şi acesta. Citricele din compoziția sa sunt responsabile cu nota de prospețime, dar patchouli-ul le completează atât de rafinat, încât blendul care reiese se simte în jur, şi se simte bine. Foarte bine! <br />

A fost util acest review? Da Nu

Recomandari

  • PARFUMURI BARBATI
  • PARFUMURI FEMEI
0
0