.

K-005 - Bordeaux - Infinite Love - 100ml


Persistenta
12 ore
1
Perceptia clientilor

90% Citrice
50% Paciuli
30% Dulce
1

Parfum Bordeaux

Note: Oriental 

100,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Fructul unor perioade de inspirație maximă, parfumul Infinite Love Bordeaux are note de vârf foarte plăcute compuse din portocală, mandarină și bergamotă.

Combinația exotică de iasomie, trandafir și ylang-ylang ne detensionează zilele de primavară, astfel încât notele de bază migdalate și vanilate vor completa efectul creat de mosc în modul cel mai eficient. 
.

K-005-100
Note de varf
bergamot
mandarin
portocale
Note de mijloc
iasomie
trandafir
ylang-ylang
Note baza
mosc
paciuli
tonka
Rated 4.81 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews
Achizitie verificata

Clientul nu a adaugat nici un detaliu

A fost util acest review? Da Nu

Elegant

K-005, Bordeaux este una dintre cele mai îndrăgite arome de la Infinite Love, și pe bună dreptate: e un parfum elegant, a cărui prospețime are darul de a răspândi în jurul său o stare de serenitate sinonimă cu fericirea.<br /> Acest parfum oriental-floral cu accente chypre se adresează persoanelor lipsite de inhibiții și este compus ca un imn adus înainte de toate feminității și libertății, dar și a bucuriei de a fi. El a câștigat simpatia fanilor prin contrastul abil executat dintre notele de top, mijloc și bază, contrast ale cărui granițe se întrepătrund fără stridența unor note false, nepotrivite ori ieșite din context.<br /> Tocmai de aceea, aroma lui întregește cu atâta măiestrie imaginea grațioasă a eternului feminin, când vesel și sprințar, când misterios, dulce și pasional.<br /> Dacă începutul aparține unei explozii uimitoare de citrice, animate de prospețimea portocalelor suculente, a bergamotelor, florilor de portocal și lămâilor, inima parfumului poartă amprenta senzuală a trandafirilor și iasomiei, susținute de un amestec fructat exuberant, însă corect proporționat.<br /> Baza lemnos-orientală subtil condimentată lasă locul de onoare unui paciuli rafinat, acompaniat de efluviile dulci ale vaniliei și extractului din boabe de tonka.<br /> Ceea ce oferă și mai multă finețe acestui parfum este prezența neașteptată a unei tonalități ușor animalice, oferită de acordul de labdanum. Denumit și ''ambergris vegetal'', labdanumul aste autorul acestei vibrații chypre deosebite, balsamică și fierbinte precum rășina cu care este adeseori asemănat.<br /> Moscul alb desăvârșește ADN-ul acestui parfum unic și intens cu o aură caldă, suavă, inconfundabilă.<br /> K-005, Bordeaux are calitatea de a fi un parfum comod de purtat în orice împrejurare și în oricare moment al zilei. Aroma lui ascute simțurile, deci este perfect pentru serviciu; greu de crezut că va deranja olfactiv, fiindcă nu acaparează purtătoarea sau încăperea, firește, cu singura condiție de a fi aplicat cu moderație.<br /> În luminile și murmurul orașului, Bordeaux se asortează cu multitudinea de trăiri și nu face notă discordantă, iar în misterul nopții, el își va purta stăpâna pe un nor de eleganță și distincție, după care este imposibil să nu întorci privirea admirativ.<br /> Siajul și persistența sunt maxime, poți simți mireasma lui pătrunzătoare chiar și a doua sau a treia zi, el rămânând ca o pecete diafană pe oricare obiect cu care vine în contact.

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Asemănătoare

Miros asemănătoar dar totuși diferă un pic de la cel original.

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

♥️

Un parfum potrivit atât domnișoarelor cât și doamnelor, ce nu trece neobservat. <br /> L-am comandat/cumpărat de multe ori atât pentru mine cât și pentru mama mea. <br /> Mai degrabă elegant, de ocazie, de seri deosebite sau ieșiri în oraș. <br /> Persistent și cu un siaj foarte bun!

A fost util acest review? Da Nu

Recomandari

  • PARFUMURI BARBATI
  • PARFUMURI FEMEI
0
0