.

K-104 - Bogota - Infinite Love - 100ml


Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

98% Balsamic
44% Floral
39% Dulce
1

Parfum Bogota

Note: Oriental  Condimentat

95,00 lei Salveaza 15,00 lei
Pret anterior 110,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Parfumul Melisa Infinite Love este asemanator cu un ceai pe care il bei pentru a te relaxa, dupa o zi obositoare la munca. 

Notele predominante sunt reprezentate de lichen, galbenele si miere, astfel fiind un parfum dulce si placut, special pentru o seara de iarna

Parfumul Melisa este unul de zi, cu o peristenta medie si un siaj foarte bun.

K-104-100
Note de varf
bergamot
lacrimioare
mandarin
Note de mijloc
garoafa
iasomie
smirna
Note baza
ambra
paciuli
vanilie
Anotimp
Iarna
Timpul zilei
Seara
Pentru
ea
Persistenta
9 ore
Siaj
2 m
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Misterios

Există parfumuri pe care le alegi și parfumuri care te aleg. Bogota face parte din a doua categorie, iar dacă ai norocul de a fi în deplină armonie cu finețea sa aristocratică, poți declara fericită că ai descoperit elixirul feminității, cel mai puternic manifest al seducției și încrederii depline.<br /> K – 104, Bogota, este un parfum oriental, cald-condimentat, balsamic și floral, de o incredibilă frumusețe iar pe mine m-a surprins cât de bine se aseamănă cu originalul! Mi se pare una dintre cele mai reușite replici de la Infinite Love, testat în paralel cu fratele lui mai mare și mai scump! Siajul este enorm, clar, se simte când purtătoarea lui intră într-o încăpere iar longevitatea este de la o zi la alta, cu tot cu duș. Un parfum care are factorul wow din plin, este imposibil să-l porți și să nu fii remarcată!<br /> Te seduce din prima, cu acorduri de bergamotă, mandarine și lăcrămioare. Cuminte, ai putea spune. Și totuși, nu, începutul este doar iluzie, urmează să fii năucită de avalanșa dulce de garoafe, iasomie și smirnă, ca mai apoi să-i devii adeptă înfocată, datorită unei amalgam savant și bine realizat de paciuli, opoponax, ambră și vanilie.<br /> Am observat la el o versatilitate care-l face de neînlocuit, se schimbă pe piele în funcție de sezon: dacă vara notele lui cald-condimentate virează către latura dulce-pudrată, iarna te învăluie ca o aură caldă și senzuală, deși pare a se duce mai mult în zona întunecată, de fum și de tămâie. Este un parfum potrivit serilor și ținutelor elegante, dă foarte bine pe o personalitate puternică, o adevărată Lady in Black care știe ce vrea, și tocmai această conștiință de sine face din ea o femeie extrem de sexy, adorată în taină și dorită cu pasiune.<br /> După ce se așează pe piele, parfumul devine extrem de languros, cremos și carnal, te afunzi parcă într-un labirint de note, fiecare cu povestea ei distinctă, fiecare pretinzând adorație, fiecare atrăgându-te în mreje cu un cântec imperios, de sirenă.<br /> Are o oarecare tentă săpunoasă, este un parfum cu ușoare accente vintage, ceea ce îl face să nu fie pentru nasul tuturor.<br /> Dar în ciuda acestui fapt, Bogota rămâne un parfum foarte feminin, senzual și captivant, o aromă care transcede moda și care nu-și va pierde din farmec, atâta timp cât vor fi numeroase adepte dornice să-l cinstească așa cum se cuvine.

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Versus Opium

Foarte bine realizat !

A fost util acest review? Da Nu

Recomandari

  • PARFUMURI BARBATI
  • PARFUMURI FEMEI
0
0