.

K-218 - Amazon - Infinite Love - 100 ml

Clientii au votat

23% Lamai
19% Rodie
19% Iasomie
Persistenta
6 ore
1
Perceptia clientilor

95% Citric
65% Flori
42% Mosc
1

Parfum Amazon

Note: Floral Lemnos

100,00 lei
cu TVA
Cantitate:

Parfumul Infinite Love Amazon face parte din categoria parfumurilor ce pot fi purtate cu incredere intr-o zi placuta de primavara-vara. 

Inca de la prima aplicare, parfumul Amazon se face cunoscut prin combinatia notelor de lamaie siciliana, rodie si iasomie.

K-218-100-r
Note de varf
bergamot
lamaie
rodie
Note de mijloc
bujor
iasomie
lamaie
Note baza
mosc
santal
Anotimp
Primavara
Timpul zilei
Zi
Pentru
ea
Persistenta
6 ore
Siaj
1 m
Rated 4.25 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Achizitie verificata

Comanda a venit foarte repede (in 2 zile lucratoare). Desi valoarea comenzii era una modesta, intrucat prinsesem produsul la reducere, am gasit in colet si niste mici surprize: un pix stantat cu brand-ul lor si doua mostre de parfum. Parfumul era foarte bine ambalat, a ajuns perfect intact. Multumesc mult! Eu sunt multumita!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Un parfum elegant și rafinat

Dacă sunteți în căutarea unui parfum proaspăt și luminos, atunci puteți încerca în siguranță aroma lui Amazon sau K-218.<br /> Inclusă printre notele acestui parfum veți regăsi expresia unei clipe de serenitate, ca o binemeritată pauză de la toate provocările zilei, un moment de respiro împletit cu o stare de fericire spontană, acea clipă perfectă de bine și de frumos pe care toți ne-o dorim, iar când o trăim, dorim a o perpetua la nesfârșit. Ei bine, olfactiv este posibil acest lucru, fiindcă Amazon are calitatea de a persista pe piele, dar mai ales pe haine, mult și bine.<br /> Notele de top ale parfumului ne introduc în lumea rodiei, bergamotei și lămâilor, un elegant blend floral-fructat care, deși se încorporează cu naturalețe printre celelalte ingrediente, se simte distinct, chiar și după ore bune. Ele își găsesc corespondent între notele de mijloc, acolo unde mai multe soiuri de iasomie animă sufletul acestui parfum tânăr, efervescent, dar și senzual. Printre tufele de iasomie se ițesc delicatele flori de lămâi, cu mireasma lor vioaie, și bujorul în toată splendoarea sa clasică, somptuos, rafinat și amețitor de parfumat.<br /> Un santal foarte frumos redat acompaniază ambroxanul, moscul alb și amestecul de acorduri lemnoase ce asigură baza pe care se așează diafan mixul citric-floral de excepție.<br /> Ceea ce apreciez cel mai mult la acest parfum este complexitatea: l-am testat pentru prima dată în primăvara anului trecut și m-a uimit capacitatea lui de a se metamorfoza parcă după stările mele sufletești. Îl port aproape săptămânal încă din toamnă, și nu e dată să nu mă farmece la fel de mult. Ca și pereche olfactivă, îl asociez lui E-133, Rocca, ambele fiind două parfumuri la fel de proaspete și optimiste.<br /> K-218, Amazon are darul de a te însoți pe tot parcursul zilei, deși teoretic, ca și parfum preponderent citric, nu ar trebui să dureze atât de mult. Însă combinația reușită de note îi asigură deosebita longevitate și un siaj agreabil, pe deplin satisfăcător.<br /> În urma lui rămâne o adiere ca o amintire plăcută, păstrată un timp îndelungat pe piele și pe materialele textile cu care vine în contact.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

e ok

Pe site pretul era de 60 lei(reducere 10 lei) la acest produs si m-au taxat cu 70 lei-pret intreg.<br /> O alta problema ar fi ca in cazul in care nu au pe stoc produsele , ar trebui sa scrie stoc epuizat nu sa te lase sa faci c-da si la o zi dupa sa te sune si sa spuna ca"stiti...momentan nu avem pe stoc produsul x...vi-l trimitem doar pe cel pe care-l avem?

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0