.

K-198 - Mystras - Infinite Love - 50 ml

Clientii au votat

34% vanilie
28% cafea
15% pere
Persistenta
12 ore
1
Perceptia clientilor

88% Vanilie
73% Cafea
68% Dulce
1

Parfum Mystras

Note: Oriental  Vanilat

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Infinite Love Mystras este un parfum oriental pentru serile de iarnă.

Perele și portocalul se condimentează cu piperul.

O aromă plăcută de cafea cu iasomie constituie nota de mijloc, iar nota de bază este o magie de simțuri creată de pere și portocale, paciuli și cedru, precum și perechea vanilie - cafea. 

Mystras Infinite Love este un parfum oriental recomandat pentru ocaziile speciale care au loc seara.

Poate fi purtat si ziua, dar va fi perceput prea elegant si special.

K-198-50
Note de varf
para
piper
portocale
Note de mijloc
cafea
iasomie
Note baza
cafea
cedru
iasomie
paciuli
para
piper
portocala
vanilie
Anotimp
Iarna
Timpul zilei
Seara
Pentru
ea
Persistenta
12 ore
Siaj
2 +
Rated 4.94 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews
Achizitie verificata

Usor si delicat

Pe mine nu se simte puternic. E usor si delicat cu o persistenta buna (l-am simtit pe piele si la 10 ore de la aplicare). Siajul, in schimb, nu e de peste 2 metri asa cum scrie in descirere.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

ok

Dat pe haine,vreo 4 pufuri,persista 1-2 saptamani,iar in dulap persistă si o lună. Mirosul devine aproape ca black opium. Este totusi putin diferit,dar e un miros plăcut.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Un parfum care mi se pare ideal pentru serile de toamna-iarna, pentru ca este un pic mai greoi

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Cafea delicioasă

K-198, Mystras, se numără printre preferințele iubitorilor de arome Infinite Love, și pe bună dreptate. Cu mirosul lui cald, dulce, vanilat, cu o inimă de cafea și de iasomie, Mystras cucerește gusturile oricărui amator de parfumuri orientale. <br /> Vremea cea mai potrivită pentru a-l purta este când frigul pune flori roșii în obraji; atunci, aroma lui festivă de cafea vanilată încălzește și seduce, lăsând în urmă adieri intense și gurmande care amintesc de cafenelele italiene. <br /> Notele de top au tentă florală, datorată florilor de portocal, tandru învăluite intr-un fum de piper roz și de pere coapte, zemoase, delicioase, care se disipează treptat, până când lasă locul unei inimi chic, strălucitoare, cu acorduri dramatice de iasomie acompaniată de migdale amare și de o cafea artistic redată printre notele ușor picante de lemn dulce. <br /> Tușa rock'n'roll a parfumului este reprodusă cu ajutorul vaniliei, cedrului și patchouli-ului care fixează celelalte arome și le dau o voită nuanță de sintetic, dar una care se potrivește foarte bine cu tema și cu segmentul de public căruia îi este adresat parfumul. Mystras este aroma unei tinere îndrăgostite de stilul teatral, glam rock, un pic wild, un pic mai mult rebel, însă la modul soft, senzual. <br /> Siajul și longevitatea sunt, ca în cazul majorității parfumurilor orientale, de invidiat. Este o aromă care inspiră afecțiune, foarte potrivită pentru Sărbătorile de iarnă petrecute într-o atmosferă intimă, cu vin fiert, muzică bună și cei mai buni prieteni alături.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0