.

K-193 - Chaco - Infinite Love - 100 ml


Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

97% Condimentat
92% Dulce
63% Cacao
1

Parfum Chaco

Note: Oriental  Floral

100,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Parfumul Infinite Love Chaco trezește curiozitatea aducând odată cu tradiția combinațiilor de lămâie, mandarine și coacăze, un adaos de flori de iasomie și gardenie.

Trufele creează o aromă absolut fabuloasă și datorită parfumului de ylang-ylang ne oferă o relaxare necesară în serile de iarnă.

Note de bază cu multe fructe și flori, mosc, vanilie si ciocolată.

Parfumul Infinite Love Chaco starneste curiozitatea celor din jurul tau.

Daca alegi sa porti Parfumul Chaco, trebuie sa stii ca este un parfum oriental care emana senzualitate putere, incredere .

K-193-100
Note de varf
bergamot
coacaze
gardenie
iasomie
lamaie
mandarin
trufe
ylang-ylang
Note de mijloc
condimente
gardenie
iasomie
lotus
orhidee
ylang-ylang
Note baza
ambra
ciocolata
gardenie
iasomie
mosc
paciuli
santal
tamaie
vanilie
vetiver
Anotimp
Iarna
Timpul zilei
Seara
Pentru
ea
Persistenta
9 ore
Siaj
2 m
Rated 4.45 on the scale 1 - 5 based on 5 customer reviews

Exceptional

A fost util acest review? Da Nu

Nu este cum ma așteptam !

Am achiziționat acest parfum din magazin.Miroase bine,dar la persistenta are un mare minus.La mine a rezistat pe piele doar 3 ore.

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Identic

Un miros aparte, alt parfum din categoria love or hate. Foarte bine realizat, poti sa juri ca e B.O. Persistenta foarte buna, aprox. 12h.

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Perfect!

Un dupe extraordinar! Il recomand! Rezista bine, nu se schimba deloc pe perioada intregii zile.

A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Minunat

K-193, Chaco, face parte din categoria parfumurilor orientale cu siaj și persistență remarcabile. Aroma lui bogată, gurmandă, ușor unisex, îl face să fie preferatul multora pentru sezonul rece, atunci când notele sale opulente și saturate se simt cel mai bine pe piele și radiază în jur un nimb luxos, dulce, cald-condimentat.<br /> Despre Chaco putem spune că este un parfum cu personalitate, provocator, ieșit din tipare, potrivit caracterelor mature, puternice și voluntare: notele sale întunecate, pământii, balsamice, sunt doar subtil îmblânzite de atingerea boabelor de cacao, orhideelor, vaniliei și ambrei, ca mai apoi să răzbată dintre ele un paciuli foarte puternic, la pachet cu vetiverul care nu doar îi ține isonul, ba îl și potențează la maxim. Însă ceea ce îl face cu adevărat genial, pe lângă împreunarea inedită a aromelor, este și capacitatea de a se mula după ph-ul și firea fiecărui purtător. Pe mine, de exemplu, se simt prea puțin notele dulci, orhideea nu se dezvoltă, însă mă mulțumește izul de santal și de tămâie, la pachet cu acel paciuli absolut minunat, acompaniat de un vetiver tranșant, revigorant. Dar acest fapt nu afectează cu nimic frumusețea acestui parfum sofisticat, elegant, cu performanțe tehnice uimitoare.<br /> Chaco intrigă încă de la început cu o deschidere citrică, însă nu neapărat și ușoară: iasomie, gardenie, ylang ylang, bergamotă, lămâie, mandarine, coacăze negre și trufe, un mix mai degrabă puternic, o primă impresie năucitoare, care pur și simplu te trezește la viață! Simțurile continuă să fie în alertă, dar și răsfățate, căci urmează o avalanșă condimentată, în care putem distinge note de nucșoară, piper, cardamom și anason, domolite de accente sublime de lotus și orhidee. Gardenia, iasomia și ylang ylangul își croiesc drum până în inima parfumului, unde rămân fidele până la ultimele adieri parfumate, când celelalte note de la început se vor fi evaporat ori stratificat cuminți pe piele.<br /> Forța acestei arome constă în temelia oferită de notele din bază: vetiver, santal, paciuli, ambră, tămâie, vanilie, mosc alb, ciocolată, care se simt din plin în această creație orientală gurmandă și dulce ca un sirop, intrigantă, senzuală, romantică, misterioasă, condimentată ca o noapte indiană, dar spre final atât de pudrată, ca o cutie cu amintiri.

A fost util acest review? Da Nu

Recomandari

  • PARFUMURI BARBATI
  • PARFUMURI FEMEI
0
0