.

.

Parfum Infinite Love Colombia
Cod: K-211

Parfum Colombia

70 Lei
Recipient
  • 50 ml
  • 100 ml
Cantitate

Note: Fructat

27% miere
14% paciuli
13% caramel
Persistenta
9 ore
1

Parfumul Colombia Infinite Love este un parfum fructat pentru dama, fiind recomanda a fi purtat toamna si chiar iarna.

Acest parfum se deschide usor ca o floare, cu note de portocala, fiind usor exagerat de dulce, apoi se simt notele de gardenie, iasomie, si piersica, in final, raman notele de caramel si mandarin.

K-211

Fisa tehnica

Note de varf
mandarin
Note de varf
portocale
Note de mijloc
gardenie
Note de mijloc
iasomie
Note de mijloc
miere
Note de mijloc
piersica
Note de mijloc
portocale
Note baza
caramel
Note baza
miere
Note baza
paciuli
Anotimp
Toamna
Timpul zilei
Zi
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Verified purchase

Ma declar multumita

Fara doar si poate se aseamana cu Scandal, raportul calitate pret fiind excelent. Mirosul nu este la fel de complex, dar nu ma deranjeaza acest aspect. Sunt foarte multumita. Multumesc Infinite Love!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No

Deosebit, sexy, intrigant!

Recenzie pentru K211, Colombia<br /> <br /> Misterios, intrigant, rafinat, acestea ar fi doar puținele epitete cu care am putea caracteriza noul parfum de la Infinite Love. <br /> Creat special pentru a sparge tipare, a isca rumoare și controverse, K211, Colombia, se deschide surprinzător, cu note dulci de caramel și de mandarină bine coaptă, zemoasă. După primele minute vine rândul mierii să intre în scenă, o miere pe care o putem regăsi uneori în compoziția biscuiților de calitate, și care întregește prima impresie, aceea de aromă festivă.<br /> De altfel, K211 este un parfum care se dezvoltă cel mai bine în sezonul rece, când i se poate simți adevărata forță interioară.<br /> Pentru primele cinci minute de la prima aplicare ai această senzație, de warm and cozy, dar apoi, nebunie! Cea mai neașteptată nebunie! Pentru că, da, aici nu avem de-a face cu o simplă bombonică delicioasă și colorată, ci cu o adevărată bombă olfactivă, mustind de flori albe și de paciuli! Gardenia și iasomia se întrec în a te învălui și năuci, așa cum numai florile albe au puterea de a face. Se împletesc acestea două, până când simți că ai fost prins iremediabil într-o magie din care nici măcar nu mai vrei să scapi vreodată.<br /> Iar când credeai că mai bine de atât chiar nu există, apare spre final Mărețul Paciuli!<br /> A fost gândită foarte strategic prezența lui în această compoziție, căci el nu vine să intoxice, ca în alte parfumuri, ci doar atât, cât să domolească avalanșa de note pline și savuroase.<br /> Acest paciuli grandios, pe care îl îndrăgesc atât de mult, are rolul de a lăsa un drydown fin și luxos. După mine, el este adevărata lovitură de maestru a acestui parfum, "ceva" - ul menit să scoată creația din anonimatul numeroaselor creații dulci, zăhăroase.<br /> Astfel, încep să înțeleg că și numele parfumului original, cât și al parfumului-replică, au fost cât se poate de bine alese, ele evocând spiritul rebel, de "sangre caliente".<br /> Colombia este un parfum pentru femeile dezinhibate, care se cunosc foarte bine și care știu ce vor și cum să obțină ceea ce vor. <br /> Scandalos, da, căci mireasma lui te invită să vii cât mai aproape de purtătoare, să adulmeci cu nesaț din dulceața cremoasă și intrigantă a licorii. El scoate deci la iveală latura obraznică și jucăușă din fiecare femeie, expune senzualitatea, dă încredere și potențează feminitatea celei care l-a ales.<br /> Persistența sa este destul de mare, în jur de nouă ore, siajul este foarte bine gândit, să te invite cât mai aproape, deci totul este "tricky" la acest parfum.<br /> "Nimic din ceea ce simți și vezi nu este adevărat", pare să fie motto-ul care ar trebui să însoțească acest parfum, care, deși relativ nou pe piață, promite să devină o adevărată legendă a vremurilor sale.<br /> Iar nouă, iubitoarelor sale, chiar ne place acest Scandal!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
Was this comment useful to you? Yes No

S-ar putea sa-ti placa

K-530

70 Lei

K-211-1

362 Lei