.

E-149 - Tonga - Infinite Love - 50 ml

Clientii au votat

31% Lamaie
21% Bergamot
14% Busuioc
Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

90% Citric
80% Aromatic
65% Lemnos
1

Parfum Tonga

Note: Fresh

50,00 lei Salveaza 20,00 lei
Pret anterior 70,00 lei
cu TVA
Cantitate:

  Parfumul infinite Love Tonga este un parfum misterios, un evantai de arome de lamâie și multe condimente, flori de garoafă, stânjenel și enigmaticul santal, precum complicata formulă matematică a frunzelor de palmier.

  Notele de bază se desfășoară rând pe rând în jurul nostru, fiecare pețiol fiind alcătuit din ambră, mosc, lichen sau vetiver, într-o armonie absolut naturală.

  Parfumul este potrivit pentru zilele de vară.

E-149-50
Note de varf
bergamot
busuioc
chimion
lamaie
rozmarin
Note de mijloc
coriandru
garoafa
iasomie
paciuli
santal
stanjenel
trandafir
Note baza
ambra
lichen
mosc
vetiver
Anotimp
Vara
Timpul zilei
Zi
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Un parfum fără vârstă, elegant și rafinat

E-149, Tonga este un parfum destinat bărbaților care vor să impresioneze prin atitudine impunătoare și personalitate puternică, însă el se asortează la fel de bine și imaginii unui seducător carismatic, eternul dandy elegant, conștient de farmecul său înnăscut. <br /> Aroma acestui parfum fără vârstă se potrivește oricărui anotimp și oricărei ocazii, iar notele sale sunt intenționat alese pentru a defini olfactiv ideea de tradițional, maturitate și distincție. <br /> Purtându-l, Tonga te trimite cu gândul către frizeriile de cartier ale anilor '60, cu aerul lor boem și vesel, însă are și un vibe contemporan, sofisticat, ce-l plasează în topurile preferințelor, mai ales în sezonul estival. <br /> Notele de top amintesc de mirosul revigorant al apei de colonie, un melanj vioi de note citrice strălucitoare, îmbinate cu prospețimea amăruie a coajei de lămâie și cu mirosul picant al rozmarinului, busuiocului și chimionului. Se mai distinge și dulceața subtilă a unor portocale dulci și zemoase, proaspăt stoarse, care atenuează din impactul buchetului de plante aromatice. <br /> Inima parfumului continuă aceeași linie citric-lemnos-picantă, susținută de apariția coriandrului și rădăcinii de stânjenel, pe fondul acordurilor de paciuli și lemn de santal. Notele de trandafir, garoafă și iasomie cuceresc simțurile cu aroma lor caldă, senzuală, plină de rafinament. <br /> Peste toate se așează vetiverul, lichenul, moscul și ambra cea dulce, semnătura finală a acestui parfum clasic până la ultimul acord. <br /> E-149, Tonga este un parfum care se dezvoltă foarte frumos pe parcursul anotimpurilor calde, atunci când pare să amplifice pe piele energia fiecărei raze de soare, învăluind purtătorul într-o mireasmă elegantă, armonioasă, ușor de iubit și de savurat. <br /> Siajul este potrivit, ca al oricărui parfum citric, însă excelează la capitolul longevitate. Se așează foarte bine pe obrazul proaspăt bărbierit dar și pe sub țesătura cămășii, de unde răzbate o aromă incredibilă, fină și sexy, aproape imposibil să-i reziști.<br />

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0