.

E-151 - Pacific - Infinite Love - 100 ml


Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

90% Fructat
60% Dulce
50% Piele
1

Parfum Pacific

Fructat

110,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Parfumul Pacific este parfumul pentru barbati care ofera o stare fresh, de un nou inceput, o stare de euforie, fiind preferat de majoritatea clientilor nostri.

Asta se datoreaza combinatiei de note de msoc, vanilie, iasomie, ananas, bergamot si coacaze. 

Este un parfum foarte masculin, conturand astfel atat barbatul modern dornic de cunoastere cat si barbatul clasic si sigur pe sine. 

Este un parfum de vara.

E-151-100
Note de varf
ananas
bergamot
coacaze
mar
Note de mijloc
iasomie
mesteacan
paciuli
trandafir
Note baza
mosc
vanilie
Anotimp
Vara
Timpul zilei
Zi
Pentru
el
Persistenta
9 ore
Siaj
2 m
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

Elegant

Deși este un parfum incredibil de proaspăt și aerisit, de cum l-am mirosit, m-am gândit cât de bine i s-ar potrivi unui fumător: este ceva acolo, o chimie incredibilă care completează de minune toate fațetele acestei compoziții ultra-sofisticate. <br /> E – 151, Pacific, este un parfum bărbătesc chypre cu tentă fructată, casual, de zi, potrivit persoanelor moderne, energice și hotărâte. Nimic nu este în plus ori în minus la această creație în care notele se împletesc într-un tot unitar deosebit, de la tușele de început fructate, acrișoare, trecând prin inima aromată și terminând cu notele de bază mai aspre, puternice.<br /> Bergamota, mărul verde, coacăzele și ananasul sunt responsabile cu prima impresie, de scurt popas delicios în lumea fructelor. Apoi parfumul devine un pic mai serios, lasă o senzație de uscat și de răcoare, datorită aromelor de mijloc; este de remarcat cât de bine se potrivesc trandafirii și iasomia cu notele pregnante de mesteacăn și paciuli, dar și cât de glorios dau replica notele fumurii de lichen, vanilie și ambergris. <br /> Ideea puternică de fum de la final este fericita completare, atât de necesară pentru ca impresia generală să fie aceea a unui parfum fin, elegant, care nu deranjează, nu agresează deloc din punct de vedere olfactiv. Siajul și persistența sunt peste medie, îl vei simți cum pulsează și se transformă pe piele chiar și după multe ore de la aplicare. Din dulce și luminos, se va schimba într-o inimă de pădure verde, în care lichenii și mestecenii te acaparează cu mirosul lor, ca mai apoi să te îmbete aromele de vanilie și iasomie, toate trecute prin pelicula smocky a unui ambergris absolut minunat.<br />

A fost util acest review? Da Nu

Recomandari

  • PARFUMURI BARBATI
  • PARFUMURI FEMEI
0
0