.

E-082 - Le Mans - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

28% PORTOCALA
21% MANDARINA
17% VANILIE
Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

80% Citric
60% Aromatic
40% Marin
1

Parfum Le Mans

Note: Lemnos

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Infinite Love Le Mans  Este un parfum destul de bine echilibrat, notele citrice fiind desigur cele dominante.  

Cu toate ca pare o creatie simpla, nu oricine l-ar recunoaste.  Se potriveste perfect unei tinute lejere, sport si poate chiar business, pentru cei care pur si simplu vor sa miroasa bine.  

Fresh, dinamic, isi pastreaza subtilitatea si eleganta. Asadar este potrivit si pentru vacanta, mare, birou sau o iesire romantica seara.

E-082-50
Note de varf
mandarin
portocale
Note de mijloc
cedru
neroli
piper
Note baza
ambra
mosc
tonka
vanilie
vetiver
Anotimp
Vara
Timpul zilei
Zi
Pentru
el
Persistenta
12 ore
Siaj
1 m
Rated 4.62 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Achizitie verificata

Foarte bun

Am mirosit in realitatea Allure Homme Sport si pot spune ca aceasta clona se aseamana foarte bine. Persistenta, la fel ca toate parfumurile de la Infinite, este ireprosabila.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Citric

Le Mans face parte din categoria aromelor lemnos-condimentate și este un parfum sport, de zi, cu note citrice, marine și condimentate care-l fac să fie foarte îndrăgit și purtabil. <br /> Parfumul se deschide cu o explozie aerată de aldehide însoțite de portocale, mandarine și note marine. Prospețimea acestor note citrice prezente la început o vom regăsi pe piele toată ziua și în toate stadiile parfumului. Deși notele de top nu sunt făcute să dureze, ele au potențiatori și în notele de mijloc, neroli, cât și în cele de bază, vetiverul. Modul cum sunt ele orchestrate este impresionant: inima parfumului aparține acordurilor proaspăt-condimentate de neroli, piper și cedru care nu vin decât să completeze cu tărie începutul vioi și efervescent și să confirme senzația că tocmai ai tras în piept o gură maaaare de aer rece iar acum te simți în stare să cucerești nu doar linia de finish, ci și întreaga zare. <br /> După ce te-a purtat pe aripile sale fresh-condimentate ba pe un pisc înzăpezit, ba pe coama unui val, după ce te-a aruncat în brațele sărate ale brizei la sfințit, după ce te-a răcorit în undele unui râu alpin ori te-a rătăcit prin pădurile de cedru, parfumul te învăluie cu toată căldura de care sunt în stare notele balsamice și condimentate din bază. Întreaga aventură olfactivă se potolește în acorduri savuroase de tonka, vetiver și vanilie, acompaniate de rășina elemi, ambră și mosc alb. <br /> Rezultă un parfum echilibrat și elegant care induce o plăcută stare relaxare. Le Mans este parfumul bărbatului sportiv, misterios dar nu și distant, o fire jovială aflată mereu în mișcare și cu gândul către următorul munte de cucerit. <br /> Siajul și persistența sunt demne de luat în seamă, întocmai pentru că este nevoie ca ele să țină pasul cu setea de orizont liber și vânt din pupa a purtătorului acestui parfum.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0