.

E-164 - Iceland - Infinite Love - 50 ml

Clientii au votat

30% Para
30% Vanilie
15% Scortisoara
Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

90% Vanilie
70% Dulce
60% Fructat
1

Parfum ICELAND

Note: Oriental 

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Iceland este un parfum modern, cool, rebel. 

Notele de varf sunt cele care se simt chiar si dupa cateva ore de la aplicare. Acestea sunt reprezentate de scortisoara, para si vanilie. 

Parfumul Iceland este un parfum cu o persistenta medie si care se potriveste barbatilor care petrec noptile in cluburi.

E-164-50
Note de varf
bergamot
lamaie
lavanda
menta
para
Note de mijloc
chimion
salvie
scortisoara
Note baza
ambra
cedru
paciuli
vanilie
Anotimp
Iarna
Timpul zilei
Seara
Pentru
el
Persistenta
9 ore
Siaj
2 m
Rated 4.75 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews

Persistenta :|

Mirosul se apropie in jur de 90% al originalului ceea ce arata ca is niste clone pe masura. In schimb problema pe care am avut-o cu el si pentru care i-am ofeit doae 3 stele o fost persistenta lui.. In jurul a 2-3 ore,asta in cazul meu.<br /> In cazul altor parfumuri cumparate de la infinitelove nu mi s-a intamplat sa intalnesc o persistenta atat de slaba..

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Mediu

Pana acum este singurul incercat care nu se ridica la nivelul originalului.Incepe greoi cu ceva note de piele , se duce apoi in directia oriental fougere dar spre nota de vanilie predominant .M-a dezamagit...

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Excelent

Miroase foarte bine, foarte asemanator cu JPG Ultra Male, personal nu gasesc vreo diferenta intre cele 2. Am ramas placut surprins de raportul calitate/pret. Recomand cu caldura!

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu

Aromatic

E-164, Iceland este un parfum oriental-fougere de seară, special conceput pentru a sublinia masculinitatea unui bărbat tânăr, liber și libertin, care vrea să fie remarcat nu doar pentru lipsa prejudecăților, ci și pentru hotărârea cu care își asumă alegerile făcute în viață. <br /> E-164 debutează cu notele deja clasice de bergamotă și lămâie, note ce binedispun și atrag atenția, întocmai ca și personalitatea îndrăzneață și jucăușă a bărbatului care-l preferă pe Iceland drept parfum-semnătură. Prospețimea notelor de top deschide apetitul pentru acordul de pară coaptă care-și face apariția la scurt timp, acord amplificat de vioiciunea mentei și de prezența deloc discretă a lavandei. <br /> Tonurile picante de chimion și salvie sunt învăluite de o inimă tandră, aromată cu scorțișoară, care amintește de căldura celei dintâi îmbrățișări. Notele de mijloc ne vorbesc despre iubirea aflată la primele bătăi de inimă, iar cele de bază aprofundează ideea de tandrețe, poate și de stângăcie, de anticipare, dar și de dorință, stările unui flirt nevinovat care are toate șansele să se transforme într-o vâlvătaie. <br /> Cedrul și paciuli vin să sublinieze și ele acest joc pătimaș al focului, pe când vanilia și ambra sunt văzute drept combustibilul ce alimentează flacăra pasiunii dar și a curiozității. <br /> Siajul parfumului este delicat, în schimb, stă destul de bine la capitolul persistență: pe piele rămâne ca o boare dulce, ambrată și vanilată, condimentată cu scorțișoară și chimion, dar și cu o idee de fum, precum un foc care a mistuit în flăcările sale un întreg univers de trăiri, și care acum se stinge în lumina orbitoare a dimineții. <br /> Un zâmbet complice, un sărut fugitiv și drumul liber către noi orizonturi, aceasta este lumea lui Iceland, parfumul de seară și de suflet al cuceritorului prin excelență.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0