.

E-116 - Campo - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

39% BERGAMOTA
35% GRAPEFRUIT
26% PIPER
Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

80% Acvatic
70% Condimentat
65% Aromatic
1

Parfum Campo

Note: Fresh

70,00 lei
cu TVA
Cantitate:

Infinite Love Campo, un parfum fresh cu arome plăcute de citrice și busuioc, dar și de crin condimentat cu nucșoară și cuișoare.   

Notele sale de bază sunt o armonie de esențe: salvie, vetiver si cedru, piperate si asortate cu aroma tonică de paciuli. 

 Un miros curat,ce te trimite cu gandul la copilărie.   Curat, fresh, lamaie, ideal pentru tineret, poate fi folosit la cursuri, la birou, fara sa deranjeze .   

Are un siaj si persistenta reduse, foarte potrivit pentru zilele de vara

E-116-50
Note de varf
bergamot
grapefruit
Note de mijloc
busuioc
iasomie
salvie
Note baza
ambra
cedru
mosc
paciuli
piper
salvie
vetiver
Anotimp
Vara
Timpul zilei
Zi
Pentru
el
Persistenta
12 ore
Siaj
2 m
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Aromatic, fresh

E-116 Campo este un parfum bărbătesc care se remarcă datorită aromei sale fresh, de influență mediteraneană, și reprezintă alegerea potrivită pentru bărbatul activ, care are grijă de fiecare detaliu al ținutei sale, dar care nu dorește ca parfumul să-i acapareze, ci să-i întregească look-ul. Campo își bazează prospețimea pe efervescența notelor de top, bergamota și grapefruitul, scăldate în note de apă și calone. Această deschidere veselă este continuată de iasomie condimentată cu parfumul ușor mentolat al salviei și cu aroma inconfundabilă a busuiocului. <br /> Pentru echilibru și persistență, în bază au fost adăugate note de piper, cedru, ambră, paciuli și mosc, apoi s-a aprofundat ideea acvatică prin evidențierea salviei și a acordului de ambergris. <br /> Ideea generală este aceea de parfum solar, lejer, nepretențios, menit să acopere o gamă largă de preferințe și de ocazii. Aroma lui sport cu influențe marine se va păstra pe piele toată ziua, asigurând o doză însemnată de energie.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Parfumul perfect

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0