.

E-070 - Bronx - Infinite Love - 50ml

Clientii au votat

23% Pielarie
20% Anason
17% Tonka
Persistenta
9 ore
1
Perceptia clientilor

85% Citrice
70% Piele
60% Aromatic
1

Parfum Bronx

Note: Oriental 

70,00 lei
cu TVA
Recipient
Cantitate:

Parfumul Bronx de la Infinite Love este unul dintre cele mai apreciate parfumuri cu o persistenta indelungata, si un siaj moderat. 

In topul celor mai apreciate parfumuri barbatesti, marca Infinite Love se afla acest parfum cu note orientale de pielarie, tonka, tutun, maslin, lamaie si bergamot. 

Aceasta combinatie este perfecta pentru zilele de toamna.

E-070-50
Note de varf
bergamot
lamaie
Note de mijloc
anason
guaiac
maslin
Note baza
pielarie
tonka
tutun
Anotimp
Toamna
Timpul zilei
Seara
Persistenta
9 ore
Siaj
1 m
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews

Sunt foarte mulțumit

Miroase foarte plăcut.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Inegalabil

Daca la primul puf mi-a parut cam condimentat ..sau cam puternic...dupa ce se aseaza miroase superb..elegant..parca nu are nici o treaba primul puf cu urmatoarea juma de ora..superb..barbatesc..elegant..nu ma pricep la note..dar era sa-mi mananc sotul:))

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Plăcut

Unul dintre parfumurile perfecte pentru vară! Select, intens, cu darul de a deveni una cu purtătorul. Este unul dintre parfumurile bărbătești care nu deranjează și care se adaptează perfect oricărei situații. Nu este un oriental greu, dimpotrivă, notele sale sunt plăcut de purtat și de mirosit. Un melanj foarte reușit, clasic și modern în același timp.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
Achizitie verificata

Remarcabil

E-070 sau Bronx este un parfum bărbătesc oriental, intens și uluitor prin simplitatea complicat de atent reprodusă. Nu are multe ingrediente, însă cele care sunt, au fost excepțional combinate, rezultatul fiind o poveste cu tentă romantică, o veritabilă călătorie a simțurilor prin lumea plină de taine și de miresme a Orientului. <br /> Condimentat exact atât cât trebuie, Bronx nu este un parfum puternic, ci mai degrabă armonios, încântător și tandru.<br /> Dacă începutul se dovedește a fi cuminte și fresh, animat de note citrice de bergamotă și de lămâie, ceea ce urmează este o reală surpriză, căci nimic nu pare a te pregăti pentru efluviile delicioase care-și fac apariția una după alta, apoi toate la un loc, până când te simți prins fără de voie în jocul lor magic și îmbătător. <br /> Aromele de anason stelat, floare de măslin și lemn de guaiac, alături de acordurile de piele, tabac si boabe de tonka invită la desfătări senzoriale, la trăiri unice și memorabile. Categoric, este un parfum al seducției, al apropierii, de purtat la ocazii deosebite, un parfum pentru atunci când n-ar trebui să fie prea multe cuvinte de rostit, ci de creat amintiri, cât pentru alte o mie și una de povești.<br /> Siajul este moderat, doar cine va veni în imediata-i apropiere îl va simți. În schimb, el se păstrează frumos, una cu pielea, destul de multă vreme de la aplicare.<br /> Se dezvoltă la adevărata lui potență mai mult în serile răcoroase de toamnă sau de iarnă, când are darul de a însufleți sentimentele cele mai ascunse. <br /> Un parfum ca un bob de jar care abia așteaptă să devină flacără, acesta este E-070 sau Bronx, de la Infinite Love.

Calitate
Promptitudine
Customer service
Livrare
A fost util acest review? Da Nu
0
0