.

Ce spun bloggerii tăi preferați despre parfumurile Infinite Love?

resurse

Infinite Love e despre esențe moderne și persistente la prețuri accesibile. Asta pentru că noi spunem că esența pe care o folosești te definește, și nu sticla, eticheta sau prețul. Și sunt de acord, pe lângă clienții fericiți, și cei din blogosfera iubitorilor de parfumuri! O parte din bloggerii tăi preferați de beauty au testat parfumurile Infinite Love și au adus recenzii de mare ajutor când vrei să-ți achiziționezi o esență nouă. Află ce parfumuri Infinite Love sunt printre favoritele bloggerilor și ce îți recomandă!

1. Federova, de la federova.ro

Sticluțe parfumate la prețuri minunate - așa descrie Federova parfumurile Infinite Love pe blogul ei. Aceasta a încercat parfumul Infinite Love La Garde (cod K-535), Champs-Elysees (cod K-079), și Infinite Love Omaha (cod K-035), care este preferatul ei.

pareri infinite love federova  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love?

„Sticluțele mele parfumate au provocat din nou întrebări. Îmi place când cineva cunoaște aroma și îmi spune direct cu ce m-am parfumat. Ultima dată am râs timid când mi s-a zis “miroși a Miracle, așa-i?”. Nu știam ce să răspund. Da și nu, adică da, dar sticluța mea poartă alt nume și imită perfect miracolul meu preferat. M-am simțit și mai bine când mi s-a spus că se menține, lucru pe care eu îl știam deja”.

federova love omaha infinite love

În concluzie: recomanzi parfumurile Infinite Love?

Bloggerița mai spune că de când a descoperit esențele Infinite Love, le-a recomandat pentru ca și alții să se poată bucura de replicile parfumurilor de firmă favorite, cu arome foarte asemănătoare și rezistente, la prețuri deloc piperate.

insulita infinite love

"Eu abia aștept să-mi fac drum prin mall să testez câteva sticluțe. E mai flexibil să comand online, într-adevăr, dar îmi și place să petrec timp pe lângă insulița lor parfumată, recunosc. De când am descoperit parfumurile Infinite Love, le-am tot recomandat pentru că te poți bucura de aroma parfumului de firmă preferat, fără să te usture buzunarul iar mirosul chiar persistă."

Poți citi recenzia ei completă aici.

2. Laura, de la Lauramusuroaea.com

Laura știe că nu mereu vrem sau avem bani să dam sute de lei pe un parfum de la o casă de modă. Tocmai din acest motiv a fost încântată și curioasă să încercere esențele Infinite Love. Și-a ales 3 parfumuri ale căror mirosuri le cunoaște foarte bine și a făcut o comparație, iar de Infinite Love Tokio (cod K-006) spune că a rămas foarte impresionată, motiv pentru care îl poartă foarte des. pareri infinite love laura musuroaea  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love testate?

Infinite Love Tokio (cod K-006)

Chiar dacă la început nu se aștepta, Laura a rămas surprinsă de mirosul foarte persistent.

„K006 miroase exact ca Issey Miyake! L-am luat, l-am purtat câteva zile, și, de foarte multe ori în oraș lumea mă întreba dacă m-am dat cu Issey Miyake. Așa că dacă vreți un parfum floral, lejer, foarte feminin, puteți să-l încercați pe acesta. Eu vi-l recomand, mie îmi place foarte mult și pănă o să-mi cumpăr originalul o să-l folosesc pe acesta, pentru că rezistă foarte foarte bine”.

Infinite Love Talence (cod K-016)

Cu parfumul Infinite Love Talence, Laura a făcut un mic test. S-a parfumat atât cu originalul, cât și cu esența asemănătoare Infinite Love, și l-a rugat pe iubitul ei, Alex, să vadă dacă simte vreo diferență. Iată mai jos rezultatul:

„Alex a sesizat o diferență, poate și pentru faptul că l-am întrebat care este diferența, dar nu putea neapărat să spună că este una. Într-adevăr, originalul este puțin mai puternic, mai pregnant față de K-016 - cele 2 parfumuri nu sunt perfect identice, dar mirosurile sunt extrem de asemănătoare”.

laura musuroaea-parfumuri-infinite-love

Infinite Love Taft (cod K-023)

„Este un parfum pe care l-am purtat o bună perioadă de timp, parfum care mi-a plăcut foarte mult și îmi era dor să-l port, dar nu eram sigură că vreau să cumpăr din nou originalul. Așa că am zis de ce să nu iau varianta Infinite Love și să o port când mi se face dor de Lancome Tresor. Acesta miroase la fel ca Tresor, diferența pe care am simțit-o este că acesta poate nu la fel de puternic când îl aplici prima data, dar nu pot să vă spun 100% pentru că nu mai am originalul, însă mirosul clar este exact așa cum îl țin minte”.

În concluzie: Recomanzi parfumurile Infinite Love?

Dacă îi place foarte mult un parfum costisitor și nu are posibilitatea să și-l cumpere, Laura se orientează către parfumurile foarte accesibile ca preț, pe care le și recomandă cu drag.

„Nu trebuie întotdeauna să vă luați parfumuri extrem de costisitoare, există și variante accesibile, pentru cele care caută o astfel de opțiune, dar vor să miroasă a un parfum celebru ca..Chanel No.5, de exemplu”.

Vezi mai jos întreaga recenzie video (min. 5:33): 

3. Ana, de la AnaNaghi.ro

Ana Naghi sfătuiește cititorii să profite de esențele pătrunzătoare Infinite Love și de prețurile tentante pentru orice buzunar. Ea a ales să încerce 3 parfumuri Infinite Love, toate foarte rezistente.

"Este foarte greu sa alegi un singur parfum dintre atâtea disponibile, mai ales dacă nu sunteți dedicat unui singur parfum. Îmi place ambalajul simplu, dar elegant, cutiile simple, cu alb-auriu. Esențele sunt puternice și pătrunzătoare, iar rezistența este una foarte bună (cateva ore bune)."

pareri blogger infinite love Ana Naghi  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love testate?

Infinite Love Paris (cod K-027)

Ana a luat acest parfum pentru că popularitatea lui Chanel no 5 a făcut-o curioasă și a convins-o să-l încerce. Ea a descoperit că notele predominante mosc, patchouli, ambra, vanilie, lemn de santal îl recomandă ca fiind un parfum de seară, anotimpul asociat - toamna.

„Știți că fiecare percepe mirosurile într-un anumit fel. E un soi de relație ciudată cu acest parfum: când îmi place, când mi se pare cam greu pentru mine. Știu, poate și gusturile mele trebuie educate puțin. Am fost întrebată ce parfum port imediat ce m-am întâlnit cu persoanele cunoscute!”

parfumuri infinite love

Infinite Love Venezia (cod K-031)

Iată ce părere a avut Ana despre Infinite Love Venezia, K-031:

„Venezia, care este similar parfumului J’adore (Christian Dior) - este un parfum exploziv, îndrăzneț și puternic. Recomandat femeii puternice care nu se teme să întoarcă toate privirile. Chiar îl asociez cu primăvară, anotimpul în care natura explodează pur și simplu, așa cum și simțurile o fac în fața parfumului. Notele predominante sunt mosc, cedru, vanilie, mure. La primul contact se simte aroma fructată a murelor, apoi parfumul se îndulcește pe piele (vanilie)”.

Infinite Love Machu Pichu

Ana spune despre Infinite Love Machu Pichu că e o esență similară C.K. One (Calvin Klein), fiind un parfum unisex. Îl recomandă în sezonul cald, în timpul zilei.

„Este un parfum din categoria Fructat, grație notelor sale, dar eu îl percep mai mult ca pe unul Fresh. De fapt, daca mă gandesc bine, fiind unisex are caracteristici multiple. Notele predominante sunt mosc, ambră, cedru, lemn de santal, dar la fel de bine se simte și o aromă fructată (citrică). După părerea me, acest parfum este într-adevăr unul unisex, reușind cumva să nu fie nici prea dulce pentru un bărbat, dar nici prea tare pentru o femeie. Notele sale sunt perfect echilibrate”.

ana naghi-pareri-infinite-love

În concluzie: Recomanzi parfumurile Infinite Love?

„M-am îndrăgostit! Declar dragoste infinită parfumurilor Infinite Love. Nu am decat un mesaj: profitati. De ce sa mai dati sute de lei cand puteti avea acelasi parfum la mult mai putini bani? Comanda mi-a adus 3 parfumuri excelente si o economie de aproape 415 lei - cu siguranță NU va fi ultima mea comandă”.

Recenzia ei completă o poți citi aici.  

4. Dorina și Cristina, de la AnotherSideOfMe.com

Dorina și Cristina, de la AnotherSide Of Me adoră parfumurile și le place mereu să testeze arome și branduri noi. Așa au ajuns să încerce 3 parfumuri de la Infitive Love, pe care și le doreau de multă vreme.

recenzie infinite love anotherside of me  

Ce păreri au avut despre parfumurile Infinite Love?

Infinite Love Champs-Elysees (cod K-079)

Preferatul lor este Champs-Elysees, cel asemănător cu Chanel Chance.

„Are un miros puternic, e floral, însă și usor spicy. Seamănă cu parfumurile No 5 într-o oarecare măsură, însă acelea ni se par mai bătrânești, acesta e mult mai fresh. Rezistă foarte mult, vreo 6 ore pe piele, iar aplicat pe haine, zile întregi. Ni se pare un parfum rafinat, elegant și mai potrivit pentru sezonul rece decât pentru cel cald”.

Infinite Love La Feria (cod K-147)

Pe locul 2, fetele au pus La Feria de la Infinite Love, un parfum care nu le-a mers la suflet din prima, pentru că li se părea că miroase strident a piper. După a doua testare, a început să le placă, observând că după o oră, două de la aplicare, esența se schimbă complet într-una dulce-florală, pe gustul lor.

infinite love La Feria

Infinite Love Bali for Women (cod K-076)

Bali for Women e pe locul 3 în topul Another Side Of Me. Dorina și Cristina spun că nu e atât de fresh pe cât se așteptau. Li se pare dulceag, dar are și note citrice, care nu sunt tocmai pe placul lor.

În concluzie: Recomandați parfumurile Infinite Love?

„Suntem foarte încântate de ele! Rezistă foarte mult, vreo 6 ore pe piele, iar aplicat pe haine, zile întregi”.

Poți citi recenzia lor completă aici.  

5. Elena și Andrei, de la HomemadeByElena.com

Pe blogul Homemade by Elena scriu Elena și Andrei. Ambii au fost tentați să încerce aromele Infinite Love! Elena și-a ales 2 parfumuri Infinite Love Madrid și Infinite Love Marselia, iar Andrei, Infinite Love Jerusalem (E-093). Hai să vedem care au fost experiențele și concluziile lor.

recenzie blogger homemade by elena  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love?

Infinite Love Madrid (cod K-094)

Elena recomandă Love Madrid pentru raportul calitate-preţ, extrem de convenabil. Ea e de părere că mirosul acestui parfum aduce cu cel original, unde aroma predominantă este de ambră, doar că îi lipsesc câteva note.

„Nu pot spune decât că îl recomand, deoarece indicele calitate-preţ este mai mult decât convenabil. Notele predominante sunt de ambră. Acesta este un parfum foarte frumos, potrivit oricărei vârste”.

Ca persistență, se simte pe piele în jur de 4-5 ore, iar pe haine persită și mai mult. Chiar dacă nu îi mai simțea mirosul, Elena a fost încântată de faptul că a atras complimente cu privire la esența purtată.

infinite love -pareri homemade by elena

Infinite Love Acapulco (cod K113)

De Infinite Love Marselia, Elena spune că aroma acestui parfum este una plăcută, însă nu a găsit rafinamentul pe care îl știa la Organza by Givenchy, iar mirosul e mult mai scăzut în intensitate.

„Este un parfum elegant, potrivit mai mult doamnelor, notele predominante fiind lemnoase, iar ca rezistență l-am simțit în jur de 2-3 ore.”

Infinite Love Jerusalem (E-093)

Parfumul similar cu Dolce & Gabbana The One (for Men) l-a cucerit pe Andrei. El crede că cel original este divin, iar varianta Infinite Love îi calcă pe urme.

„Mirosul este unul intens, complex și foarte bine realizat. Pe piele are o rezistentă de 3-4 ore, chiar dacă tu îi pierzi mirosul, dacă îl aplici într-o cantitate notabilă, poți lăsa o dâră de parfum după tine în prima oră. Pe haine chiar și a doua zi îi poți resimți mirosul. Este un parfum foarte plăcut, iar la prețul pe care îl are este mai mult decât OK. Dacă vrei să faci o primă impresie excelentă, scoți parfumul și te dai înainte de întâlnire, sigur vei primi câteva priviri de atracție și complimente”.

infinite love homemade by elena

În concluzie: Recomanzi parfumurile Infinite Love?

„Am vrut să le testez în voie şi să-mi fac o părere despre ele, astfel că în această perioadă am consumat cam jumătate din cantitatea sticluţelor celor trei parfumuri. În concluzie, fie că eşti genul de persoană care îşi doreşte să încerce toate parfumurile caselor de modă sau care şi-ar dori ca în fiecare zi să îşi schimbe parfumul în funcţie de ţinută, starea de spirit sau anotimp, sau dacă doar vrei să ai un parfum fancy, aici este soluţia ta. Cu parfumurile Infinite Love, plăteşti produsul şi nu eticheta sau brand-ul şi mai presus de toate preţul este accesibil tuturor buzunarelor. Parfumurile lor sunt reuşite, rezistente, iar la preţul pe care îl au sunt excelente. Iar dacă vă întrebaţi, mie una nu mi-au produs iritaţii sau alte probleme. Deci sunt safe, iar eu le recomand!”

Poți citi recenzia lor completă aici.  

6. Mădălina, de la Haiky Vlog

Mădălina este impresionată de parfumurile Infinite Love și susține că se mențin pe piele la fel de mult ca cele originale. Ea a ales să încerce 3 parfumuri: Infinite Love Bali (cod K-076) , Infinite Love La Feria (cod K-147) , despre care susține că seamănă foarte bine cu varianta originală, și Infinite Love Capri (cod K-132).

review infinite love haiky vlog  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love?

Chiar dacă la început a fost puțin sceptică, Mădălina s-a convins chiar după prima zi de persistența parfumurilor Infinite Love: a dat cu câte un puf din fiecare parfum imediat ce le-a primit și mirosul lor a continuat să se mențină până seara. Din acest motiv, a continuat să le poarte zilnic, fără să se mai atingă de parfumurile ei originale.

Infinite Love La Feria (cod K-147)

„Acest parfum a persistat cel mai mult, chiar și după ce am făcut duș, ceea mi se pare incredibil, plus că m-am trezit a doua zi cu mirosul pe mână. În prima secundă, când am dat primul puf pe piele mi s-a părut că are ceva ce nu seamănă cu originalul, dar după câteva minute s-a așezat pe pielea mea și a devenit exact la fel ca și cel de la Lancome (La Vie Est Belle), iar asta mi se pare foarte tare.

În concluzie: recomanzi parfumurile Infinite Love?

„Sinceră să fiu nu știu când o să-mi mai cumpăr un parfum original, pentru că m-am îndrăgostit. Le recomand cu mare drag, mai ales că au un preț accesibil. Vă uitați să fie asemănătoare cu parfumul vostru preferat și promit că o să semene. Felicitări celor de la Infinite Love că au venit cu aceste produse - genial!”

Vezi mai jos întreaga recenzie video (min. 3:13): 


 

7. Mona, de la Boheme-fille.com

Mona spune că până acum câțiva ani, nu era o fană a parfumurilor în general, și rareori le folosea. Asta până când a primit un parfum de care s-a îndrăgostit. De atunci a vrut tot mai multe, fiind îndrăgostită în principal de esențele mai speciale. A încercat destule, de la branduri renumite la parfumuri no name, iar acum vei vedea și ce spune despre parfumurile Infinite Love!

parere infinite love boheme fille  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love?

Infinite Love Milano (cod E-014)

„Întotdeauna am adorat mireasma lui Acqua Di Gio (pour Homme). Nu l-am luat pentru mine, ci pentru prietenul meu, deși recunosc că m-am dat și eu cu el de câteva ori. Într-adevăr Milano seamănă foarte mult cu acesta. Iar ce am apreciat foarte mult și eu, și prietenul meu, este că rezistă pe piele un timp îndelungat. El pleca dimineața la serviciu, se dădea cu parfum, iar seara încă mirosea, în condițiile în care nu se mai parfuma pe parcursul zilei. Pe haine nu mai vorbesc, persistă și mai mult. Așadar Milano are un mare plus de la noi”.

pareri infinite love boheme fille

Infinite Love Quebec (cod K-208)

Despre Quebec, Mona crede că este un parfum mai greoi, care e cel mai bine să fie purtat pe timp de seară și se potrivește mai ales femeilor peste 40 de ani. Notele principale sunt zambilă, heliotrop și liliac, iar mirosul rezultat este unul persistent, care se menține destul de bine pe piele, după o singură pulverizare.

Infinite Love Sinai (cod K178)

„Sinai, cel asemănător lui D&G - Rose The One, este preferatul meu. Cu note principale ca bujor, trandafir și crin, te învăluie într-o senzație florală tare plăcută. Sună tare bine, nu? Miroase și tare bine. O aromă ușor dulceagă, dar nu foarte, cât să fie fresh. Parcă miroase a primăvară”.

esente infinite love BOHEME-FILLE

În concluzie: recomanzi parfumurile Infinite Love?

„Concluzia este că parfumurile Infinite Love sunt o alternativă excelentă pentru parfumurile renumite. Le recomand cu mare drag. Prețurile lor eu zic că sunt excelente”.

Poți citi recenzia ei completă aici.  

8. Camelia, de la ColtulCameliei.com

În Colțul Cameliei găsim 3 recenzii de la 3 parfumuri Infinite Love, destul de diferite, dar fiecare testate și bine analizate.

pareri infinite love blogger coltul cameliei  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love?

Infinite Love Lyon (cod K-070)

Despre Lyon, Camelia e de părere că "aduce cu Very Irresistible, însă nu este complet similar, ci inspirat. Nu are aceeași finețe a originalului și rezistă în jur de 3 ore."

recenzii coltul cameliei infinite love

Infinite Love Bogota (cod K-104)

Infinite Love Bogota este parfumul care a impresionat-o pe Camelia. Ea spune ca persistă atât de mult, încât îl mai simți și a doua zi de dimineață pe piele.

„Bogota, în schimb, e identic cu Opium (Yves Saint Laurent) și persistă (și când zic persistă, deși într-un fel era de așteptat fiind un parfum puternic, nu glumesc) de nu mi-a venit să cred, rămâne pe piele și a doua zi dimineața, se simte pe haine, pe geantă, pe orice intră în contact cu pielea. Primește nota maximă de la mama, care a trecut prin nu știu câte sticle de Opium de-a lungul vieții. Este o variantă de luat în calcul pentru cineva care nu vrea să dea atâția bani pe un parfum YSL!”

pareri parfumuri infinite love

Infinite Love Bonn (cod K-087)

Infinite Love Bonn îi place mult Cameliei. Îl descrie ca fiind o esență fresh, cu o notă senzuală, foarte delicată. În plus, este un parfum care rezistă câteva ore bune pe piele.

În concluzie: recomanzi parfumurile Infinite Love?

„Recomand parfumurile Infinite Love ca varianta atunci când vrei să încerci parfumuri din categorii diferite, iar bugetul poate deveni o problemă”.

Poți citi recenzia ei completă aici.  

9. Alina, de la AlinaBarbu.com

Alina susține că parfumurile Infinite Love sunt o surpriză plăcută, atât pentru ea, cât și pentru cei care nu vor să investească foarte mulți bani în parfumuri, dar totuși știu să aprecieze o esență calitativă.

review infinite love alina barbu  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love?

Infinite Love Bogota (cod K104)

„Parfumul pe care eu îl dețin K104 - seamănă aproape identic cu Opium de la Yves Saint Laurent. Ceea ce vreau să vă asigur este că persistă extrem de bine. Nici nu ai zice că-i un parfum la doar 65 ron. Așa cum știm, uneori plătim mai mult brandul. Infinite Love subliniază importanța esenței. Nu a sticlei, nu a etichetei, ceea ce mi se pare minunat!” - spune Alina.

În concluzie: recomanzi parfumurile Infinite Love?

Alina recomandă parfumurile Infinite Love în speciale pentru prețul extrem de mic.

„Știu că-s multe persoane care deși și-ar dori un parfum bun, nu își permit să plăteasă poate un sfert din salariu pentru acesta. Dacă alegi Infinite Love, în loc să investești într-un singur parfum 300-400 ron, poți avea mai multe parfumuri la care râvnești”.

Vezi mai jos întreaga recenzie video: https://www.youtube.com/watch?v=8_29C2L4hKI&t=3s  

10. Kleo, de la BeautyByKleo.com

Kleo de la Beaut By Kleo spune despre parfumurile Infinitive Love că au un preț prietenos și o calitate bună. O iubitoare înfocată a parfumurilor, aceasta a ales să încerce 3 esențe diferite Infinite Love, despe care a făcut o mică recenzie.

recenzii infinite love by kleo  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love?

Infinite Love Bali for Women (cod K-076)

Dolce & Gabbana Light Blue e una din esențele preferate ale bloggeriței. A încercat și varianta Infinte Love, care nu a dezamagit-o.

„Aduce destul de mult cu originalul și persistă cel puțin 6 ore. L-am purtat cu drag și încă o voi face”.

Despre Infinite Love Trafalgar (cod K-164) și Innsbruck (cod K145), Kleo scrie că au fost o noutate pentru ea. Ambele au un miros care o încântă, Trafalgar fiind un parfum lemnos, perfect pentru seară, iar Innsbruck, dulceag.

arome infinite love

"Cât despre rezistență, toate trei rezistă cu brio cel puțin 6 ore."

În concluzie: recomanzi parfumurile Infinite Love?

„Parfumurile stau foarte bine la capitolul persistență, cel putin 6 ore au rezistat cu brio. Făcând un raport calitate-preț merită să încercați parfumurile celor de la Infinite Love”.

Poți citi recenzia ei completă aici.  

11. Luiza, de la Be-beautiful

Parfumurile Infinite Love sunt tare apreciate de Luiza, bloggerița de pe Be beautiful, mai ales pentru persistență și prețul foarte mic. Iată recenziile pe care le-a făcut în urma experienței cu 3 esențe, de care se declară total mulțumită.

pareri blogger infinite love Be beautiful  

Ce păreri a avut despre parfumurile Infinite Love?

Infinite Love Marselia (cod K113)

Organza de la Givenchy a fost parfumul preferat al bloggeriței la 20 de ani, pe care l-a purtat cu mare plăcere și azi se bucură că l-a redescoperit.

„Eu ador vanilia, notele de ambra și mirosul gardeniei, tuberozei iar în acest parfum se simt pe deplin. Este un parfum puternic, senzual, dulce-floral cu tentă orientală; este perfect pentru serile de toamnă!”

Luiza îl recomandă femeilor din categoria 30+, dar și domnișoarelor îndrăznețe.

Infinite Love Madrid (cod K-094)

Infinite Love Madrid are ceva din Alien (Thierry Mugler), însă nu mi se pare extrem de asemănător cu acesta, dar chiar și asa îmi place foarte mult. Mirosul este foarte puternic și este potrivit pentru toamnă, făcând parte din gama oriental, cu ambra ca notă predominantă”.

be beautiful pareri infinite love

Chiar dacă adoră parfumurile tari, în primul sfert de oră de la aplicare, acest parfum este prea puternic pentru ea. Totuși, după acest timp, aroma devine din ce în ce mai cremoasă și mai plăcută.

Infinite Love Amazon (cod K - 073)

Amazon face parte tot din categoria orientală, cu notele predominante: tonka, migdale, cedru, cireș.

„Imediat după de mi-am pulverizat pe piele Amazon, mi-am amintit de Gloria așa ca dacă și voi ați iubit acest parfum vă recomand să-l comandați pe cel de la Infinite Love”.

Bloggerița spune că acest parfum se potrivește perfect atât în sezonul cald, cât și în cel rece, având o rezistență de 5-6 ore.  

În concluzie: recomanzi parfumurile Infinite Love?

"Toate iubim parfumurile și ne dorim să avem cât mai multe, să le schimbăm în funcție de anotimp/moment al zilei sau stare de spirit. Cred că multe dintre voi aveti cel puțin un parfum preferat de la branduri renumite, dar acestea sunt destul de costisitoare, iar bugetul nu ne permite să le achiziționăm prea des. Cred că Infinite Love este soluția pentru a ne bucura în continuare de câte parfumuri dorim.
Îmi place foarte mult sloganul lor: Esența pe care o folosești te definește. Nu sticla, nu eticheta, nu prețul, ci esența. Parfumurile lor au ca puncte forte persistența foarte îndelungată și prețul foarte mic (de miros nu vă mai zic: mie îmi plac extrem de mult cele pe care le-am ales). Îmi plac toate cele 3 parfumuri pe care le dețin (chiar nu-mi pot alege un favorit), și de fiecare dată când le-am purtat am fost întrebată ce parfum folosesc!", spune Luiza.

Poți citi recenzia ei completă aici.  

Acum că știi părerile acestor bloggeri la un loc, sperăm că ți-e mult mai ușor să-ți alegi parfumul favorit! Ai la dispoziție sute de parfumuri Infinite Love, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Tu ce parfum Infinite Love adaugi colecției tale?

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate.