.

.

Infinite Love reprezinta o retea de parfumerii lansata pe piata din Romania.

Infinite Love face parte dintr-o retea internationala din domeniul parfumurilor din Turcia, Germania, SUA, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Rusia si Tunisia. In Romania exista 19 puncte de vanzare Infinite Love  in orase: Bucuresti, Craiova, Targu- Jiu, Ploiesti, Roman, Rm-Valcea, Galati, Braila, Focsani, Constanta, Piatra Neamt. 

Infinite Love este in cautarea unor parteneri care sa duca brandul si pe alte  noi piete. Pentru asta, cautam noi parteneri ce doresc sa preia franciza si in alte localitati sau alte tari.

Infinite Love Franciza

Contractul se semneaza pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire timp in care francizatii beneficiaza de know-how si training. Franciza noastra comercializeaza parfumuri pentru femei, cat si pentru barbati.

În portofoliul nostru se gaseste un numar de 200 de tipuri de parfum, pentru femei cat şi pentru barbati.

De ce sa incepi o franciza?

1. Gradul de succes

Deoarece este un brand dezvoltat si deja pus in practica in multe locatii, gradul de succes este foarte ridicat in comparatie cu propriul inceput de business. Se elimina foarte mult din esecul unui inceput nou.

2. Programe de instruire

Prin intermediul sistemului de instruire al personalului si managementului puteti ajunge intr-un mod rapid la cele mai inalte standarde de a conduce afacerea.

3. Brand puternic

Unul din avantajele francizei noastre este acela ca brandul este cunoscut la nivel national si exista un plus valoare in modul de atragrere al clientului.

4. Suport operational

Se mentine legatura in mod continuu intre francizor si companie. Nu sunteti singuri atunci cand construiti si conduceti afacerea dumneavostra si puteti oricand sa contactati persoane in cazul in care intampinati o problema.

5. Asistenta imobiliara

Va ajutam sa gasiti locatia potrivita si va ajutam in negociere pentru a obtine cel mai profitabil contract.

6. Asistenta pentru mobilier

Un beneficiu este acela ca va ajutam in obtinerea mixului necesar de mobilier si echipamente de care aveti nevoie pentru a maximiza investitia initiala.

7. Reducerea riscurilor

Unul din cele mai importante avantaje in a achizitiona o franciza este acela ca nu veti incepe o afacere de la zero. Daca veti gestiona eficient toate resursele aveti cele mai mari sanse de reusita.

Toate aceste avantaje pot fi provocari daca ati incepe o noua proprie afacere. Folosire unei francize pentru a-ti atinge scopul de a incepe o afacere noua este o abordare minunata pentru majoritatea oamenilor.

{gformcms:1}

Telefon: 0754 333 346

Email: office@infinitelove.ro

0
0