.

.

De ce sa faci parte din comunitatea Infinite Love? Ai suficiente motive! Noi facem tot posibilul ca tu sa ai de castigat! Astfel, am pregatit pentru tine, mai multe variante din care tu poti castiga bani usor, discount si tot felul de premii!

 

 

1.      Afiliere

Daca esti membru Infinite Love, poti castiga bani pe care ii primesti automat in contul tau! Tot ce trebuie sa faci este sa-i convingi pe prietenii tai sa cumpere parfumuri Infinite Love, de pe site-ul nostru. Le trimiti un link, pe care il vei gasi in contul tau. Imediat dupa ce ei au finalizat comanda, tu primesti 10% din totalul comenzilor. Bani pe care ii poti extrage oricand depasesti suma de 100 lei.

Suna bine? Totul se intampla online, castigi bani de acasa!

2.      Distribui si primesti 10 lei.

 

Intra pe pagina produsului tau preferat, distribuie-l folosind butonul "Distribuie pentru a obtine reducerea" si vei beneficia, automat, de un discount de 10 lei pentru comanda ta! Discountul va fi valabil in urmatoarele 30 de zile, pentru achizitia produsului distribuit! Discountul nu se cumuleaza!

 

3.      Happy Hour

Fii pe faza pentru ca in fiecare zi, pe site, un parfum este la pretul de 40 lei! Trebuie doar sa fii atent si sa prinzi oferta!

 4 Gift Card

Poti oferi cadou un Gift Card catre alta persoana. Valorile sunt: 70, 100, 140 si 210 Lei. Poti trimite, de asemenea odata cu voucherul si un text personalizat

 

0
0