.

.

resurse

Parfumuri cult

Daca esti pasionat de acest domeniu, cu siguranta vei vrea sa descoperi cum au fost create anumite parfumuri pe care le gasim, astazi, pe rafturile magazinelor de specialitate.

comment 0 comentarii
remove_red_eye 922 vizualizari

Ghid olfactiv

Daca esti un pasionat al esentelor minunate, este important sa fii familiarizat astfel incat, atunci cand vrei sa faci o noua achizitie sa stii totul despre acel parfum.

comment 0 comentarii
remove_red_eye 735 vizualizari

Cum alegi parfumul potrivit pentru el: top parfumuri barbatesti

Parfumul, stim foarte bine ca este acel accesoriu unic, nevazut, dar simtit, care ne reprezinta intru totul. Tocmai de aceea atunci cand ne alegem parfumul, o facem cu atentie la detalii.

comment 0 comentarii
remove_red_eye 1663 vizualizari

Clasificarea parfumurilor

Ne-am decis sa parcurgem clasificarea parfumurilor si sa invatam impreuna care sunt cele mai importante categorii din care poate face parte un parfum.

comment 0 comentarii
remove_red_eye 2704 vizualizari

Cum sa aplici corect parfumul

Este foarte important, indiferent de numarul sticlutelor pe care il detii, sa stii cum sa aplici corect parfumul. Afla din articol secretele unui dozaj perfect pentru o tinuta perfecta.

comment 0 comentarii
remove_red_eye 1519 vizualizari

Top 5 parfumuri elegante

Am alcatuit pentru voi un top 5 parfumuri elegante, deosebite, care pot fi purtate in cadrul unor evenimente speciale, atatpentru doamnele cat si pentru domnii pasionati de esente speciale,

comment 0 comentarii
remove_red_eye 2643 vizualizari

Cele mai bune parfumuri de nisa

Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune parfumuri de nisa, iti recomandam sa ramai si sa citesti acest articol pe care l-am creat special pentru tine si cei pasionati de aceste esente.

comment 0 comentarii
remove_red_eye 7405 vizualizari

Cum sa recunosti un parfum original

Cateva sfaturi prin care va puteti da seama, mult mai usor, daca un parfum este sau nu este original.

comment 0 comentarii
remove_red_eye 13663 vizualizari
0
0