Apasă pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.
Categorii blog
Ultimele recenzii
Pentru moment nu sunt comentarii sau recenzii pentru acest produs.
Cauta in blog

Cele mai îndrăgite parfumuri franțuzești pentru femei

1854

Care sunt cele mai îndrăgite parfumuri franțuzești pentru femeiÎn Franța, parfumurile sunt tratate ca în nicio altă țară, tocmai de aceea am decis să scriem despre cele mai îndrăgite parfumuri franțuzești pentru femei. Aromate, persistente, prețioase și delicate, acestea sunt adevărate bijuterii pentru femeile din Franța.

Putem spune cu mâna pe inimă că da, parfumul este operă de artă în Franța, chiar patrimoniu cultural. De ce? Pentru că în Franța se află ”capitala” aromelor și locul unde pasionații de parfumuri merg să-și aprofundeze cunoștințele și să devină specialiști în domeniu.

Parfumul se crează cu multă meticulozitate în Franța, se pune accent pe calitate și nu pe cantitate, și sunt create de cei mai buni parfumieri ai tuturor timpurilor. De aceea putem spune că parfumurile franțuzești sunt printre cele mai bune parfumuri din toate timpurile.

Când te gândești la acel parfum semnătură, puternic, delicat și plin de arome naturale, știm sigur că este unul creat în capitala aromelor.

Orașul Grasse este sărbătorit an de an de căre francezi și nu numai. Aici vin studenți din toate colțurile lumii și se documentează cu privire la istoria parfumurilor și la modul ce creare a unui parfum ce va fi cunoscut în întreaga lume. Asta își dorește orice creator. Ca ceea ce face el să ajungă la cât mai multă lume, să fie apreciat, discutat, folosit. Cât timp stundeții își petrec timpul învățând, în multe zone alre orașului Grasse se cultivă în mod natural tot felul de flori, plante și se culeg manual astfel încât să poată fi prelucrate de marile case de parfumuri franțuzești.

Francezii se pricep de minune să creeze echilibrul perfect între o nota simplă, banală și una pe care o vei ține minte toată viața. De fapt, aici este secretul. Îmbinarea aromelor, astfel încât, în final să iasă parfumul care te va cuceri pentru tot restul vieții, și pe care vei vrea să-l ai pentru totdeauna.Cele mai îndrăgite parfumuri franțuzești

Chanel No5

Desigur, puteai ghici că printre cele mai bune parfumuri franțuzești, cele mai apreciate, se află, desigur Chanel No5, un clasic și desigur, un parfum foarte apreciat de femeile din întreaga lume, nu doar de cele din Franța. Este un parfum ce a supraviețuit tuturor timpurilor, ce a îmbrățișat doamne și domnișoare și a cucerit domni. Încă de pe vremea creatoarei Coco Chanel, parfumul a călătorit peste mări și țări, astfel încât a devenit cunoscut în întreaga lume.

Este purtat astăzi de doamnele ce apreciază calitatea unui parfum franțuzesc, ce vor să fie recunoscute după aroma pe care o poartă și care vor să aibă în colecție unul dintre cele mai apreciate parfumuri de femei.

Chanel No5 are în compoziția sa note precum ylang-ylang, neroli tunisian și citrice. Deschiderea acestuia, la prima aplicare se face prin intermediul aldehidelor, care surprind și cuceresc olfactiv pe cele care îl testează.

Este un parfum puternic datorită notelor de bază, și o dată aplicat te va face să te simți ca o vedetă de Hollywood, fiind unul din parfumurile preferate ale vedetelor de acolo. Rămâne în continuare unul dintre cele mai populare parfumuri din istorie.Lancome, Hypnose

Știi parfumul creat doar din 5 ingrediente? Fă cunoștință cu Hypnose de la Lancome, unul din parfumurile bijuterie a celebrei case de parfum. Care sunt cele 5 ingrediente? Iasomia delicată, floarea pasiunii, gardenie, vetiver și vanilie. O combinație mai mult decât delicioasă care cucerește și înfrumusețează de la prima aplicare.

Designul sticlei este unul pe cât de simplu, pe atât de delicat și special. Pentru că ținuta atrage la prima vedere, Hypnose este un parfum norocos pentru că este testat și purtat de multe doamne și domnișoare.

Prin compoziția sa, designul minunat și elegant al sticlei, prin modul de completare al unei ținute, acesta face parte din cele mai apreciate parfumuri franțuzești.Guerlain, Shalimar

Nu de multe ori am auzit că parfumul Shalimar este unul dintre cele mai minunate parfumuri pe care persoanele care vorbeau despre el, l-au purtat. Este un parfum bijuteri, atât prin modul în care este creat, cât și prin designul sticlei. Denumirea are o poveste interesantă, se pare că parfumul a fost inspirat de povestea de dragoste dintre un împărat bogat și o prințesă indiană pe care o chema Shalimar și care, înseamnă, templul iubirii. Așa că Jacques Guerlain, creează în anul 1925 primul parfum oriental pentru femei, Shalimar.

Acesta are în compoziție note precum vanilie, iris, iasomie și bergamotă. Elegant și cuceritor, poate deveni parfumul semnătură al tău, care se va lăsa purtat mult timp, peste multe ținute speciale.Lancome, La vie est belle

Tot Lancome, ne surprinde cu o altă creație desăvârșită, un manifest al vieții în sine: La vie est belle. Acesta este o creație unică, pentru că la el au lucrat trei dintre cei mai buni parfumieri francezi. Este delicat ca o primăvară, floral și plin de viață, așa cum îi spune și numele.

Este un parfum 100% feminin și are în compoziție note precum iris de Florența, iasomie de Arabia, floare de portocal și esență puternică de patchouli. Astfel devine un parfum tânăr, jucăuș, elegant și purtabil în orice sezon.Yves Saint Laurent, Cinema

Parfumul Cinema este parfumul care provocă starul din fiecare femeie să iasă la suprafață. Oferă posibilitatea să te simți cu adevărat așa cum ești, senzațională. Yves Saint Laurent lansează Cinema în 2004 și acesta devine unul dintre cele mai apreciate în rândul femeilor puternice care vor un parfum asemenea lor.

Notele din care este compus reprezintă armonia perfectă floral-orientală, dintre chihlimbar, floarea de migdal și ambră. Este luminos, proaspăt și este, desigur accesoriu perfect în cadrul evenimentelor speciale unde vrei să fii văzută ca un star de cinema.Yves Saint Lauren, Black Opium

Deși este un parfum apărut de curând, acesta a reușit să cucerească inimile multor doamne și domnișoare, fiind unul dintre parfumurile elegante franțuzești recomandate a fi purtate seara.

Acesta a fost lansat în Paris și și-a făcut apariția ca o interpretare minunată dintre WOW și simplu, dintre clar și complex. Este puternic, intens și seducător.Totul datorită notelor ce îl compun: absint albastru, anason, și alte note lemnoase și condimentate, are se integrează perfect intr-atât cât să construiască acest minunat ecou aromat pe nume Black Opium

Designul sticlei este și el unul elegant, asemena conținutului.Acum că știi care sunt cele mai îndrăgite parfumuri franțuzești, ne spui care este preferatul tău? Aruncă un ochi în categoria noastră de parfumuri pentru femei și spune- ne pe care l-ai alege să-l porți în perioada următoare? Ne poți spune aici, printr-un comentariu, sau te așteptăm pe pagina noastră de facebook Infinite Love România.

Lasă o recenzie
Lasă un răspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu

Meniu

Setari

Creează un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Autentificare

Creeaza un cont gratuit pentru a utiliza listele de dorinte.

Autentificare