Apasă pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.
Categorii blog
Ultimele recenzii
Pentru moment nu sunt comentarii sau recenzii pentru acest produs.
Cauta in blog

Recenzii la Parfumurile Infinite Love

de 431

Recenzii la Parfumurile Infinite Love

Ne apropiem cu pași înceți dar siguri de momentul în care va trebui să ne luăm rămas bun de la vară și să întâmpinăm cu inima deschisă bogăția plină de splendori a toamnei.

parfum-madeira.jpg

O dată cu schimbarea anotimpului, se vor schimba și preferințele noastre în materie de parfum; vom întinde mâna din ce în ce mai des după arome tari sau gurmande, menite să ne ofere suport pentru zilele tot mai scurte și serile tot mai reci.

În căutarea acelui parfum care să ne facă trecerea dintre anotimpuri cât mai lină, m-am oprit asupra lui K-210, Madeira, cu a sa aromă bogată, floral-fructată, încărcată de optimism și de energie.

Madeira se deschide cu o infuzie minunată, efervescentă și dulceagă de neroli, zmeură și lămâie. Sunt notele verii, ele adie nostalgic peste orele leneșe ale după-amiezelor cu un picior în toamnă și cu sufletul captiv în auriul soarelui de vară.

Inima parfumului înflorește cu trandafirul roșu-înflăcărat, delicios ca pelteaua meșterită de bunicile copilăriilor noastre. În combinație cu asprimea acidulată a notelor de zmeură și neroli, acest trandafir se străduie și reușește să dea ceea ce are el mai bun: o profunzime aparte, cu iz de smirnă și balsamuri care se amestecă subtil cu ambra, vanilia și moscul din bază.

Rezultă o aromă florală deosebită, iar la câteva ore pe piele rămân ca o pecete parfumată ambra și trandafirul.

Este un parfum dulce și energizant, cu siaj mediu și persistență moderată. Potrivit pentru zilele însorite ale toamnei care va veni, Madeira vă va dărui un plus de inspirație și vă va învălui în căldura lui molcomă și încântătoare.

K-209, Laguna, este tipul de parfum-surpriză care te ademenește iremediabil cu aroma sa opulentă și eclectică. Este creat pentru a fi pe placul tuturor gusturilor și are o rețetă unică, una cu care merge la sigur și îmbată simțurile chiar de la primul puf. Migdalele, cafeaua, lămâia și bergamota alcătuiesc un început dulce-acrișor bombastic, aromat și sexy care lasă foarte greu loc către inima parfumului încărcată de flori albe, mai degrabă potente decât pasive ori suave. Cu mirosul lor bogat, tuberozele, iasomia Sambac, irisul, trandafirul bulgăresc și floarea de portocal dau clasă acestei creații speciale și elegante.

Finalul aparține notelor balsamice, cald-condimentate de tonka, vanilie, ambră, paciuli, santal, praline, scorțișoară, cedru, mosc, cashmeran și cacao. Rezultatul este această aromă uluitoare, cu totul aparte în clasa floral-orientalelor din care face parte.

Datorită notelor sale atât de inovator mixate, Laguna poate fi purtat atât ziua, cât și seara; totuși, este un parfum care are nevoie de o vreme mai răcoroasă pentru a demonstra cât de frumos poate evolua.

Siajul amețitor și persistența mare fac din Laguna un parfum foarte căutat printre admiratoare, un simbol al femeilor puternice și seducătoare, care vor să fie remarcate oriunde merg, să fie în pas cu moda și să surprindă mereu cu stilul lor inconfundabil.

Vanilie. Mosc. Ambră. Cine ar fi crezut că numai din trei ingrediente se poate obține o asemenea minunăție de parfum? Dar iată, nicio floare nu-și ițește năsucul simpatic în această compoziție, nici urmă de trandafiri, tuberoze, iasomie, nicio adiere de aldehide, nici omniprezentele citrice. Nimic. Doar ambră în deschidere, mosc de acomodare și vanilie, pentru îmbătarea pe deplin a simțurilor.

Listat ca fiind un parfum unisex, Anvers, E-080 merge foarte bine pe pielea fină a unei femei, la fel de bine ca și pe un bărbat dornic să-și etaleze latura misterioasă a personalității. De fapt, Anvers se adresează tuturor iubitorilor de parfumuri oriental-vanilate, tuturor seducătorilor și îndrăgostiților care vor să împartă nu doar sentimentele, ci și parfumul.

Siajul și longevitatea peste medie îl recomandă ca fiind un parfum cu ingrediente de calitate, iar mirosul lui dulce, pudrat, ambrat și pătrunzător emană atâta căldură, ca și cum te-ar învălui într-un șal pufos și ai inhala o licoare magică, menită să îți ofere pe loc o stare de seninătate și relaxare, cum nu ai mai trăit.

Este ideal pentru toamnă sau iarnă, pentru serile reci dar nu lipsite de pasiune și romantism.

Lasă o recenzie
Lasă un răspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu

Meniu

Setari

Creează un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Autentificare

Creeaza un cont gratuit pentru a utiliza listele de dorinte.

Autentificare