Ai observat cum anumiți bărbați atrag femei în stânga și în dreapta, deși nu sunt cei mai arătoși din încăpere? Esența pe care o folosești spune foarte multe despre tine și personalitatea ta. Dacă alegi parfumul potrivit, mirosul emanat te poate transforma cu ușurință într-un adevărat magnet de femei și priviri misterioase.

Află care este topul celor 10 parfumuri pentru bărbați care înnebunesc femeile! Îți povestim ce le atrage pe femei la parfumul pe care îl porți și îți oferim diferite exemple, pentru ca tu să decizi ce ți se potrivește.

1. Issey Miyake, L’eau D’issey Pour Homme Sport

Pour Homme Sport este perfect pentru bărbatul atletic sofisticat, care nu vrea să iasă în evidență, astfel că preferă o esență de parfum subtilă. Într-o combinație de note lemnoase cu miros de cedru, vetiver și note de vârf condimentate cu nucșoară și citrice, este recomandat ca parfum de zi, cu utilizare casual, ceea ce îl face perfect pentru bărbații care caută o esență ușoară, dar memorabilă.

parfumuri care innebunesc femeile

Femeile vor aprecia mirosul masculin delicat, care nu deranjează, ci menține viu elementul misterios și suspansul îmbinării parfumului cu alura celui care îl poartă. Pentru o versiune similară, încearcă Infinite Love - Tokyo.

2. Eternity Aqua by Calvin Kleinyu08Mu4c24M7vR2el-k0z82MN_N_T0bcfbGlyQsx

Eternity Aqua reflectă un miros senzual, chiar erotic, care nu este nici copleșitor și nici intruziv, datorită mirosului fresh subtil, care trece dincolo de esențele de parfum cu citrice și plante verzi.

parfumuri pentru barbati

Este deosebit de persistent și menține alura elegantă și sofisticată pentru mai mult timp decât alte esențe bărbătești. Fără îndoială, o esență masculină care a fost creată cu scopul de a fi incredibil de sexi și apreciată de femei.

3. Dior Homme Dior

Un parfum deosebit de senzual pentru bărbați este Dior Homme. O esență de parfum lemnoasă, cu note florale care contrastează perfect cu mirosul amar al mușchilor, se construiește în jurul mirosului de lavandă și bergamotă.

parfum barbati care innebunesc femeile

Deși mirosul inițial îți amintește puternic de florile de iris, pe parcursul zilei acesta se dizolvă și-i lasă loc esenței de lavandă combinată cu note de cacao. Este un parfum care oferă o bază melancolică, întunecat senzuală. Poartă-l seara, la petreceri sau gale, și fii sigur că vei întoarce toate privirile în urma ta! Pentru o variantă asemănătoare, încearcă Infinite Love - Toulouse.

4. Terre D’Hermes de Hermes

Un parfum care a câștigat mii de premii, Terre D’Hermes este o delectare a simțurilor cu o aromă puternică de citrice, acompaniată de un miros lemnos foarte sexi. Amintește de mirosul emanat de cojile de portocale de lângă o sobă încinsă și astfel complimentează haloul de note lemnoase cu un strop de paciuli și citrice.

top parfum barbati

Deține un miros intrigant care îți garantează o suită de complimente neașteptate. Dacă te identifici cu descrierea lui, nu mai sta pe gânduri! Pentru o variantă asemănătoare - încearcă Infinite Love - Bel Passo.  

5. The One, Dolce Gabbana

Un parfum carismatic și seducător, The One for Men by dolce gabbana este destinat bărbaților eleganți și sofisticați, care sunt conștienți de efectul pe care îl au. Cu o aromă puternică de citrice și doar un subtil miros de frunze de tutun, acest lucru nu îl face decât mai cald și mai atractiv.  

top parfumuri pentru barbati

Deși atât de special și senzual, vei rămâne surprins să afli că nu foarte mulți oameni îl poartă, ceea ce e un motiv plus să-l încerci tu! Pentru o variantă similară, încearcă Infinite Love - Jerusalem.

6. Acqua di Gio, Armani

Acqua di Gio a lui Giorgio Armani îi oferă bărbatului activ o alură elegantă, ba chiar luxuriantă, fără să fie un strigăt strident de stil. Construit pentru a fi purtat pe timpul zilei, acesta persistă de asemenea și noaptea. Datorită aromei exotice care ne amintește de Marea Mediteraneană, parfumul oferă o experiență pentru iubitoarele de plaje și nisipuri fierbinți.

parfumuri pentru barbati care innebunesc femeile

La granița dintre notele lemnoase și cele florale, acest parfum împacă delicatețea cu prezența masculină, fiind o esenă iubită de foarte multe femei. Pentru o variantă similară, încearcă Infinite Love - Milano.

7. Escape Calvin Klein

Escape de la Calvin Klein este un parfum cu note acvatice și reminiscențe de fructe tropicale care trezesc instincte greu de controlat în femeile din preajmă. O esență revigorantă, fresh, care îmbină notele lemnoase, masculine, de bază, cu miros de mandarine, măr, piersică și trandafir - o alură prea dulce ca să reziste în fața sexului opus.

parfumuri pentru barbati care innebunesc femeile

Arta seducției este deosebit de complicată și sofisticată, iar Escape dovedește că e instrumentul perfect cu care îți poți începe vânătoarea.

8. Gucci Gucci Pour Homme

Creat pentru bărbatul matur și sigur pe sine, Gucci pour Homme este emblema eleganței și rafinării masculine, lucru confirmat de doamnele care au căzut pradă esenței de parfum. Cu note calde de ambră, mușchi, bergamotă, lemn de santal și note orientale, ușor condimentate de ghimbir, piper roz și vanilie, compoziția e o odă adusă masculinității.

top parfumuri barbati

Deși nu oricine poate purta acest parfum, bărbatul căruia i se adresează va face, inevitabil, furori purtându-l. Pentru o variantă similară, încearcă Infinite Love - Prato.9. Jean Paul Gaultier’s Le Male

Dacă majoritatea esențelor pentru bărbați după care sunt înnebunite femeile le sunt adresate bărbaților rafinați, care au trecut de un prag al vârstei, Le Male este un parfum pentru băiatul rău și rebel din tine.

top parfumuri barbati care le innebunesc pe femei

Cu o aromă dulce-amăruie care combină mirosul de grapefruit cu piperul roz, vanilia caldă și ambra, parfumul lui Jean Paul Gaultier este dedicat bărbatului alpha care știe ce vrea și cum să obțină.  Pentru o variantă similară, încearcă Infinite Love - Mons.10. Guilty de la Gucci

Guilty de la Gucci cucerește prin notele sale de vârf de bergamotă, violete și chiparos, care îl recomandă pentru purtarea casual, de zi, pentru bărbați care se adaptează rapid în diferite situații. La bază întâlnim note lemnoase cu miros de paciuli, lemn de cedru si piele naturală.

parfumuri barbatesti care le innebunesc pe femei

Ceea ce îl face deosebit de interesant și senzual sunt notele de mijloc de ambră, tutun dulce, iasomie și piper negru, o combinație dulce - condimentată greu de ignorat. Pentru o versiune similară, încearcă Infinite Love - Genova.

11. Thierry Mugler - A Man

Fiind un parfum extrem de polarizant, multă lume are opinii contrastante cu privire la el. Deși e adevărat că se deosebește prin felul lui de a fi la poli total opuși, iubit sau urât de cei care îl miros, A Man a lui Thierry Mugler este elegant și masculin. Această alură este redată de notele lemnoase de paciuli și cedru, după ce dispare mirosul notelor de vârf - o combinație între mentă și lavandă.

top parfumuri barbatesti

Deși esența poate fi mai dură în deschidere, după câteva minute devine un parfum extrem de gurmand, cu note ciocolatii care te vor ține alert. A Man este o adevărată țintă pentru complimente din partea femeilor cărora le plac mirosurile puternice, extravagante și parfumurile statement. Pentru o variantă similară, încearcă Infinite Love - Avignon.

12. Allure Homme Sport Chanel

Allure Homme Sport a lui Chanel apare ca o esență de parfum fresh dar tăioasă. Se deschide cu note fresh care ne amintesc de briza verii, dar face rapid trecerea către notele de mijloc oriental-lemnoase și ușor condimentate.

top parfumuri barbatesti

Cele din urmă îl fac deosebit de potrivit pentru sezonul rece, iar baza caldă cu note senzuale de mosc alb și ambră îl face deosebit de versatil. Femeile iubesc contopirea celor două lumi de esențe contrastante, deopotrivă fresh și lemnoase. Nu ești convins? Încearcă o versiune similară - Infinite love Le Mans.13. One Million Paco Rabanne

O esență de parfum seducătoare și îndrăzneață, One Million a lui Paco Rabanne este memorabil, o metaforă olfactivă pentru putere, bogăție, lux și durabilitate. Se deschide cu note critrice, condimentate și miros de paciuli, temperându-se la nivelul notelor de mijloc până la baza fină și sexi a notelor cu miros de piele, ambră și scorțișoară.

parfumuri pentru barbati care le innebunesc pe femei

Persistent, se simte cu ușurință de la distanță și este potrivit pentru întâlniri romantice și ocazii deosebite în care vrei să nu treci neobservat. Dacă îți plac parfumurile îndrăznețe și unice, care nu se mulează pe toate gusturile, One Million este cu siguranță pentru tine. Pentru o variantă similară, încearcă Infinite Love - Las Vegas.

Din arsenalul tău de seducție nu poate lipsi parfumul, o armă imbatabilă în cursa spre inima unei femei. Urmărește sfaturile noastre și alege din cele 13 parfumuri senzuale, cu note oriental-lemnoase, masculine, și pregătește-te să fii adulmecat de privirile curioase ale femeilor din jurul tău.

Tu pe care îți dorești să-l încerci data viitoare?