Resurse

Top 10+ Parfumuri Bărbătești care le înnebunesc pe Femei

Ai observat cum anumiți bărbați atrag femei în stânga și în dreapta, deși nu sunt cei mai arătoși din încăpere? Esența pe care o folosești spune foarte multe despre tine și personalitatea ta. Dacă alegi parfumul potrivit, mirosul emanat te poate transforma cu ușurință într-un adevărat magnet de femei și priviri misterioase. Află care este topul celor 10 parfumuri pentru bărbați care înnebunesc femeile! Îți povestim ce le atrage pe femei la parfumul pe care îl porți și îți oferim diferite exemple, pentru ca tu să decizi ce ți se potrivește.
Read more

Ce Parfumuri li se potrivesc Femeilor în funcție de Zodie?

La fel cum temperamentul unei femei este definit prin excelență de parfumul pe care îl poartă, personalitatea acesteia este influențată de zodia în care s-a născut. Astrele pot dicta preferințele personale, astfel că, în funcție de zodie, femeile tind spre anumite esențe și arome, unele mai fine, altele mai tari, dar întotdeauna în concordanță cu personalitatea acestora. În continuare, îți vom povesti care este cea mai potrivită esență de parfum pentru tine, în funcție de zodia în care ești născută. Ce spui, crezi că îți vom ghici preferatul? Iată în continuare o listă de parfumuri pentru femei, în funcție de zodie:
Read more

Topul parfumurilor de vară pentru bărbați in 2015

Sezonul de vară este în toi, și ai vrea ca ieșirile la terasă, mare sau munte să nu se mai termine. Pe lângă crema de de protecție solară și atitudinea șarmantă cu care te-ai înarmat, nu trebuie să uiți de cel mai important accesoriu: parfumul.
Read more

Topul parfumurilor de vară pentru femei în 2015

Vara este aproape și aduce cu ea oportunități de socializare în care să ieșim și să ne simțim bine.  Dacă ești în căutarea accesoriului care să-ți pună cel mai bine în evidență personalitatea, ți-am pregătit topul parfumurilor de damă care sunt la modă vara aceasta.
Read more