Recenzii

Recenzii despre parfumurile Infinite Love de la cei ce le-au incercat!

Kaiyoaino - Recenzie parfumuri Infinite Love

Cum ar fi dacă v-aș spune că ați putea avea parfumul preferat la doar 59 lei?  Sună bine, nu? Dacă vorbim de parfumul preferat, eu nu am reușit niciodată să mă opresc la unul singur. Aș putea spune că am un top 10  parfumuri preferate, însă în apărarea mea, sunt destul de asemănătoare ca și arome și în general au doar câteva note diferite.
Read more

Ramona Crisstea - Recenzie parfumuri Infinite Love

I am that type of person which enjoys advice regarding perfumery. I only like the sweet ones. I adore the perfume guides with scents that help me a lot in choosing the perfect essence. I always like to try something new, so I change the perfume periodically depending on who I am meeting or what event I am attending. In my opinion you have nothing to lose if you take your friends advice and try something new.
Read more

Fetele stiu - Recenzie parfumuri pentru barbati Infinite Love

Este ziua lui si vrei sa ii faci un cadou. Te gadesti sa ii cumperi parfumul preferat dar nu iti permite bugetul? Infinite Love vine cu solutia – esenta preferata de parfum la cel mai mic pret.Infinite Love ofera esente moderne, similare cu retetele celor mai cunoscute parfumuri lansate pe piata in ultimii ani. Alternativa Infinite Love are esenta parfumului preferat si garanteaza o durata lunga a efectului, la un pret foarte accesibil. Este momentul sa pui accentul pe esenta si nu pe eticheta.infinite love
Read more

Oana Marina - Recenzie parfumuri Infinite Love

Dragoste infinită pentru… parfum. Îmi plac parfumurile. Îmi place să cred că pentru fiecare dintre noi există o esenţă care ne face recognoscibili. Infinite Love este magazinul online care oferă peste 300 de parfumuri pentru femei dar şi pentru partea masculină. Parfumurile au arome similare cu cele ale unor mari case de parfumuri cum ar fi Dior, Lancome, Versace, Gucci, Giorgio Armani, Lacoste, Givenchy, Davidoff, Calvin Klein și multe altele.
Read more

Fetele stiu - Recenzie parfumuri Infinite Love

Iti doresti un parfum bun, dar totusi nu iti permiti sa cheltui foarte multi bani? Esentele de parfum Infinite Love sunt solutia. O noua idee face furori printre femeile care vor sa poarte parfumurile preferate fara sa cheltuiasca prea mult. Infinite Love ofera esente moderne, similare cu retetele celor mai cunoscute parfumuri lansate pe piata in ultimii ani.Infinite Love parfumerie
Read more

Kleo - Recenzie parfumuri Infinite Love

Acum cateva saptamani am inceput sa testez parfumurile celor de la Infinite Love. Daca imi citit blogul stiti deja ca iubesc parfumurile si am o intreaga colectie de parfumuri.Nu ies nicidodata din casa fara sa ma parfumez putin, chiar si prin casa imi place sa folosesc spray-uri pentru corp sau parfumele asa mai light. Ador parfumurile barbatesti dar si cele dulci... parfumurile lemnoase, vanilia, cocosul si asa mai departe.
Read more

Glam Up Doll - Recenzie parfumuri Infinite Love

Ce va determina sa alegeti un anumit parfum? Dupa ce criterii va ghidati? Alegeti conform amintirilor sau creeati amintiri?Inainte de orice detaliu se cade sa va spun cate ceva si despre modul cum am ales eu aceste parfumuri. De-a lungul timpului mi-au ramas intiparite in memorie cateva ,,note" speciale care mi-au placut mult la prima adiere si la momentul respectiv le-am asociat cu ceva frumos ce se derula in viata mea...
Read more

Unforeseeable - Recenzie parfumuri Infinite Love

   Cred ca orice femeie apreciaza un parfum de bun gust, mai ales daca printre beneficiile sale se afla si economisirea de bani. Parfumurile ieftine si bune nu se gasesc oriunde, poate de aceea increderea ca exista asa ceva, dispare incet.
Read more

Alina Anghel - Recenzie parfumuri Infinite Love

Despre parfumurile Infinite Love nu stiam prea multe detalii, insa curiozitatea m-a impins sa le accept spre testare. Parfumurile sunt similare unor parfumuri celebre. M-am uitat pe site, parfumurile sunt denumite dupa orase. In plus, iti poti cauta corespondentul cu un simplu search pe site. Am luat in considerare doua parfumuri pe care le cunosc, pentru a vedea cum se comporta atat la aplicare, cat si ca durata.
Read more

Let's be gorgeous - Recenzie parfumuri Infinite Love

Ai suspinat după un parfum care era peste măsura bugetului tău?! Cu siguranță nu ți s-a întâmplat doar o singură dată… De curând am aflat despre un magazin online de unde îți poți alege un parfum Infinite Love, o copie perfectă după parfumul tău preferat la un preț foarte accesibil. Dacă ți-a rămas gândul la un parfum de lux, îl poți căuta printre cele 300 arome disponibile.
Read more