Noutati

11 parfumuri pe care le folosesc vedetele tale preferate

Fie că vorbim despre vedete autohtone, fie că ne referim la starurile internaționale, vedetele au fost întotdeauna o inspirație pentru noi și podiumul de modă. Iar pentru că fiecare avem celebrități preferate pe care le admirăm, ba chiar le imităm uneori, ne-am gândit să-ți povestim ce parfumuri folosesc Antonia, Andreea Raicu, Beyonce, Emma Stone și alte personalități pe care le îndrăgești. Fie că ești în pană de idei și vrei să încerci ceva nou, fie că ești curios să afli cine ce parfum folosește sau care sunt cele mai populare parfumuri de damă printre starurile preferate, aici vei găsi cu siguranță răspunsul!
Read more

Infinite Love te așteaptă acum și în Timișoara

Cunoscuta parfumurie Infinite Love a deschis de curând o nouă locație în Timișoara! Aflat în incinta centrului comercial Shopping City Timișoara, noua locație te așteaptă cu peste 300 de parfumuri bărbătești și de damă din care poți să alegi, cu arome similare parfumurilor de lux celebre, create de marile case de parfumuri, ca Dior, BVLGARI, Versace, Gucci, Hugo Boss, Burberry, Nina Richi, Lancome, Giorgio Armani, Kenzo, Lacoste, Givenchy, DKNY, Davidoff, Diesel, Paco Rabanne, Calvin Klein și multe, multe altele.  Locația se află la parter, vizavi de magazinul H&M. 
Read more

Promoție: Parfumurile tale preferate îți aduc cele mai bune povești de dragoste!

Parfumurile celebre vin în această primăvară cu povești la fel de celebre!  Alege-ți două parfumuri preferate pentru tine sau pentru persoana iubită, și primești cadou o carte de dragoste!
Read more