Noutati si resurse

11 parfumuri pe care le folosesc vedetele tale preferate

Fie că vorbim despre vedete autohtone, fie că ne referim la starurile internaționale, vedetele au fost întotdeauna o inspirație pentru noi și podiumul de modă. Iar pentru că fiecare avem celebrități preferate pe care le admirăm, ba chiar le imităm uneori, ne-am gândit să-ți povestim ce parfumuri folosesc Antonia, Andreea Raicu, Beyonce, Emma Stone și alte personalități pe care le îndrăgești. Fie că ești în pană de idei și vrei să încerci ceva nou, fie că ești curios să afli cine ce parfum folosește sau care sunt cele mai populare parfumuri de damă printre starurile preferate, aici vei găsi cu siguranță răspunsul!
Read more

Top 10+ Parfumuri Bărbătești care le înnebunesc pe Femei

Ai observat cum anumiți bărbați atrag femei în stânga și în dreapta, deși nu sunt cei mai arătoși din încăpere? Esența pe care o folosești spune foarte multe despre tine și personalitatea ta. Dacă alegi parfumul potrivit, mirosul emanat te poate transforma cu ușurință într-un adevărat magnet de femei și priviri misterioase. Află care este topul celor 10 parfumuri pentru bărbați care înnebunesc femeile! Îți povestim ce le atrage pe femei la parfumul pe care îl porți și îți oferim diferite exemple, pentru ca tu să decizi ce ți se potrivește.
Read more

Ce Parfumuri li se potrivesc Femeilor în funcție de Zodie?

La fel cum temperamentul unei femei este definit prin excelență de parfumul pe care îl poartă, personalitatea acesteia este influențată de zodia în care s-a născut. Astrele pot dicta preferințele personale, astfel că, în funcție de zodie, femeile tind spre anumite esențe și arome, unele mai fine, altele mai tari, dar întotdeauna în concordanță cu personalitatea acestora. În continuare, îți vom povesti care este cea mai potrivită esență de parfum pentru tine, în funcție de zodia în care ești născută. Ce spui, crezi că îți vom ghici preferatul? Iată în continuare o listă de parfumuri pentru femei, în funcție de zodie:
Read more

Kaiyoaino - Recenzie parfumuri Infinite Love

Cum ar fi dacă v-aș spune că ați putea avea parfumul preferat la doar 59 lei?  Sună bine, nu? Dacă vorbim de parfumul preferat, eu nu am reușit niciodată să mă opresc la unul singur. Aș putea spune că am un top 10  parfumuri preferate, însă în apărarea mea, sunt destul de asemănătoare ca și arome și în general au doar câteva note diferite.
Read more

Ramona Crisstea - Recenzie parfumuri Infinite Love

I am that type of person which enjoys advice regarding perfumery. I only like the sweet ones. I adore the perfume guides with scents that help me a lot in choosing the perfect essence. I always like to try something new, so I change the perfume periodically depending on who I am meeting or what event I am attending. In my opinion you have nothing to lose if you take your friends advice and try something new.
Read more

Fetele stiu - Recenzie parfumuri pentru barbati Infinite Love

Este ziua lui si vrei sa ii faci un cadou. Te gadesti sa ii cumperi parfumul preferat dar nu iti permite bugetul? Infinite Love vine cu solutia – esenta preferata de parfum la cel mai mic pret.Infinite Love ofera esente moderne, similare cu retetele celor mai cunoscute parfumuri lansate pe piata in ultimii ani. Alternativa Infinite Love are esenta parfumului preferat si garanteaza o durata lunga a efectului, la un pret foarte accesibil. Este momentul sa pui accentul pe esenta si nu pe eticheta.infinite love
Read more

Oana Marina - Recenzie parfumuri Infinite Love

Dragoste infinită pentru… parfum. Îmi plac parfumurile. Îmi place să cred că pentru fiecare dintre noi există o esenţă care ne face recognoscibili. Infinite Love este magazinul online care oferă peste 300 de parfumuri pentru femei dar şi pentru partea masculină. Parfumurile au arome similare cu cele ale unor mari case de parfumuri cum ar fi Dior, Lancome, Versace, Gucci, Giorgio Armani, Lacoste, Givenchy, Davidoff, Calvin Klein și multe altele.
Read more

Fetele stiu - Recenzie parfumuri Infinite Love

Iti doresti un parfum bun, dar totusi nu iti permiti sa cheltui foarte multi bani? Esentele de parfum Infinite Love sunt solutia. O noua idee face furori printre femeile care vor sa poarte parfumurile preferate fara sa cheltuiasca prea mult. Infinite Love ofera esente moderne, similare cu retetele celor mai cunoscute parfumuri lansate pe piata in ultimii ani.Infinite Love parfumerie
Read more

Kleo - Recenzie parfumuri Infinite Love

Acum cateva saptamani am inceput sa testez parfumurile celor de la Infinite Love. Daca imi citit blogul stiti deja ca iubesc parfumurile si am o intreaga colectie de parfumuri.Nu ies nicidodata din casa fara sa ma parfumez putin, chiar si prin casa imi place sa folosesc spray-uri pentru corp sau parfumele asa mai light. Ador parfumurile barbatesti dar si cele dulci... parfumurile lemnoase, vanilia, cocosul si asa mai departe.
Read more

Glam Up Doll - Recenzie parfumuri Infinite Love

Ce va determina sa alegeti un anumit parfum? Dupa ce criterii va ghidati? Alegeti conform amintirilor sau creeati amintiri?Inainte de orice detaliu se cade sa va spun cate ceva si despre modul cum am ales eu aceste parfumuri. De-a lungul timpului mi-au ramas intiparite in memorie cateva ,,note" speciale care mi-au placut mult la prima adiere si la momentul respectiv le-am asociat cu ceva frumos ce se derula in viata mea...
Read more